Apakah NAFKAH BATIN? Ini Maksud Sebenarnya, Meh Baca!!!

Friday, June 21, 2013



Info yang di ambil dari my IG friend, Adila Ali. Thanks for the info dear. Aku pon baru tau apa maksudnya. Selama ni ingat nafkah batin tu berhubungan intim...hehehe...Husband/husband to be, sila ambil perhatian.

Note: Ada date ngan blogger hari ni...yeehaaaaaa... ☺☺


You Might Also Like

22 komen

  1. Tu la bila nafkah batin suma org igt yg tu ja..

    Ngedate ngan sape teww? ;)
    Kem salam ek kot la kalau die kenal saya gak muahaha! Ngade =P

    ReplyDelete
  2. Ok paham dah...hehe
    Thanks sharing !

    ReplyDelete
  3. hahahaha. ramai yang salah tafsir tentang ni sebenarnya

    ReplyDelete
  4. Hehhehe luas maksud batin, hahhaa. Yer la selalu pun orang uk cakap tenaga batin tenaga batin.

    Have fun dating ;)

    ReplyDelete
  5. byk lg ilmu kita tak tak ambik tau eks.. hahaha.. :)

    ReplyDelete
  6. nafkah batin itu menggembirakan isterilah kan..dah kalau batin terseksa, isteri tak happy..hmm..tu yg buat rumahtangga berantakan..

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah..semoga memberi manfaat ilmu 'nafkah batin' ni..:)

    ReplyDelete
  8. ye la kan kak. kalau diikutkan logik pun, batin tu membawa maksud yg meluas. kita ni dok pk ttg hub intim je kan. hehehe

    ReplyDelete
  9. ye betul..masa kursus kawen ustaz ada bagi tau..sebelum tu memang dok inagt nafkah batin yang "tuttt" je..heheh

    ReplyDelete
  10. ramai yg ingat nafkah batin = hubungan intim suami isteri je kan... sama2 tambah ilmu juga... thanks for sharing fiza.

    ReplyDelete
  11. pemahaman kebanyakkan orang memang batin je yang ehem.. hem.. padahal perasaan pun batin jugak kan??

    ReplyDelete
  12. thanks sharing~akak ada tengok satu drama islamik di tv al hijrah, dalam drama tu ada dia terangkan tentang kekeliruan nafkah batin ni..kita pun selalu duk ingat hat tu je..hehe

    ReplyDelete
  13. Betullah tu... tapi biasa org sebut batin aje bab tidur itulah..

    ReplyDelete
  14. ohh tak kawen lg pun dh terbaca fiza.. huhu

    ReplyDelete
  15. harap2 si suami faham nafkah batin yg dimaksudkan ;)

    ReplyDelete
  16. OOOO.. YE KE? BARU TAU.. INGATKAN YANG GITU-GITU JE..

    BAGUS PERKONGSIAN NI..

    ReplyDelete
  17. hehehe gd one, done clik2 nuufng yer

    ReplyDelete
  18. hehe.suka uke

    pstt. bila nak date dgn i laks.hehehe.

    ReplyDelete
  19. bru tau jga ni
    thanks kak share
    siapakah dia?

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page