Good Luck MR. MAMA (>_<)

Friday, June 14, 2013



Semoga dapat menjalankan tanggungjawab dengan baik sepanjang ketiadaan isteri kesayanganmu ini. Jaga anak baik² yer abang. Bertabahlah untuk dua hari satu malam ni. Tak lama pon kan. Terima kasih banyak² sebab mengizinkan isterimu ini outstation...hehehe...outstation lah sangat kan. Sambil berjimba² di USS, Singapore tu. Sekali sekala nak menghilangkan stress.

Selain menguruskan anak², di harap juga abang dapat menguruskan EBM (Express Breast Milk) dengan baik. Nanti isteri kesayanganmu ini akan bagi tunjuk ajar. Tak pon abang follow jer instruction yang akan isteri abang ni print nanti yer. Harap² bekalan susu untuk Qhalif mencukupi hendaknya...in shaa allah.

Buat anak²...ImanQahirahQhalif, jangan nakal² yer. Dengar cakap abah tau. Jangan sampai abah bertukar jadi orang hijau...hehehe...Tapi ibu tau, dengan abah kamu ok jer. Qhalif pon macam tu juga. Bila dengan ibu kamu ni mengada² sket. Jangan nangis kalau anak² bangun tengok ibu tak der tau. Ibu pergi dua hari satu malam jer *sedih lah pulok*.

Tapi kenyataannya...tak best berjalan tanpa suami dan anak² sebenarnya. Nanti isterimu ini belikan souvenir yer. 

Note: Jauh di mata...tapi dekat di hati. 1st time berjauhan dengan anak² ni. Mau malam menangis ni...hehehe...





You Might Also Like

23 komen

  1. MMG SERONOK LAGI BERJIMBA DENGAN YANG TERSAYANG KAN

    ReplyDelete
  2. owh.. g kerja luar..huhu slmt bkerja

    ReplyDelete
  3. wah bestnya...selamat bercuti.. :)

    ReplyDelete
  4. Nanti hubby u jawab, apalah ertinya souvenir tanpamu di sisi. 2 hari 1 malam mmg lama kalo bukan bersama keluarga kan? Tapi akan rasa sekejap kalo bersama insan tersayang.

    ReplyDelete
  5. sabar ye kak. insyaAllah, ur husb will be a good mr mama. kalau husb saya boleh, sure husb akak boleh punya. jgn sedih2 tau

    ReplyDelete
  6. have fun bebeh
    alah takde menda la.
    bila lagi nak tinggalkan anak2 kat suami :)

    ReplyDelete
  7. takpe mesti suami fiza boleh handle anak2 nnti, have fun ye

    ReplyDelete
  8. Enjoy your time there, can distress a bit, mmg rasa separuh nyawa tertinggal kat umah kan. Bertabah la, papa nya hehe..

    ReplyDelete
  9. Huhu.. Takpe, di hari father's day ini abh akan tunjukkan kebolehan terpendam :)

    ReplyDelete
  10. SAYA TAK PERNAH ISTERI TINGGALKAN SAYA DENGAN ANAK-ANAK. KALAU ISTERI SAYA KURSUS, SAYA PERGI SEKALI.. KITA BERCUTI JUGAK LAH.. :)

    ReplyDelete
  11. sekali sekala jadi mr.mama di rumah kan..apa salahnya..hehehe

    ReplyDelete
  12. hehe..mr mama berapa hari ja tu..hehe..selamat bercuti ya

    ReplyDelete
  13. mamam take care !

    papa best of luck ! ;)

    selamat berkursus dan hilangkan stress dik ;)

    ReplyDelete
  14. Semoga bertabah Mr. Mama kat umah.. Huhu~~

    ReplyDelete
  15. wahh enjoy kat USS, bestnya dia :)

    ReplyDelete
  16. berjauhan dgn anak2 walaupun sekejap mesti rasa tak syok juga kan fiza...

    ReplyDelete
  17. betul tu Fiza..tak best jalan2 suami tak ada..tak dpt kongsi kegembiraan sms berzalan2..:)

    ReplyDelete
  18. Kena test Mr Mama sesekali...tak pe Fiza...enjoyyyy hehe

    ReplyDelete
  19. memang rasa tak best kan kalu berjalan tanpa suami dan anak2 kan..

    mesti abah diorg bole jaga anak2 dgn baik tu

    ReplyDelete
  20. ingatkan ader cite baru mamat tuh blakon..hehee mr. mama y steady punya..

    ReplyDelete
  21. hehe..berjaya sudah hubby mu.tahniah...

    haa..belikan tak hadiah tuk hubby kat USS? bukan senang tau,hubby nak jaga anak2 ni... =p

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page