Macam ANAK DARA ker????

Thursday, June 20, 2013


Anak dara yang dah ada tiga orang anak ☺☺




Bukan saya cakap yer. Tapi orang lain yang cakap. Kembang setaman bila ada orang cakap owner blog ni macam anak dara. Bukan sorang, tapi dua orang...auwwwwww...vangga jap >_<.



Mekasih Fara Mommy Aydin dan Adila Ali *bila nak update blog?* diatas pujian dalam entry [INI] dan [INI] yang membuatkan owner blog ni kembang kempis kempus. Nasib tak koyak sluar...hehehehe...Mungkin sebab faktor owner blog ni yang petite lagi comel, tu yang nampak macam anak dara kot *bluekkkk*. Untung juga jadi orang petite ni kan. 

Note: Sekali sekala buat entry over exposed dan masuk bakul angkat sendiri. Kalau tak suka, tekan jer button X kat atas tu ☺☺




You Might Also Like

37 komen

  1. mmg untung org kecik2 nih.. hehe.. kecil2 cili padi.. :)

    ReplyDelete
  2. mmg mcm ank dara la..body slim je

    ReplyDelete
  3. mmg cumill pon mcm anak dara....padahal mak dara kan

    ReplyDelete
  4. hehe ye rlah Fiza, sbb Fiza kurus tak nampak mcm mak orang tau ;)

    ReplyDelete
  5. badan selim melim.. tu macam anak dara... cer kalau bulat montel cam labu... dah sah2 org kata ada anak.. walaupun lom kawin.. :D

    ReplyDelete
  6. ko memang petite sesangattt..kalo dok sebelah amie rasanya macam giant dgn manusia la..hehehe..bilaaa la amie nak kurus ni..

    ReplyDelete
  7. wah kembang setaman perumahan la macam nih...hehe

    ReplyDelete
  8. Hahahahaha! Kecik molek orgnye....klu bgtau dah kawen ade anak, mst ade yg tak percaya.

    =D

    ReplyDelete
  9. mmg mu mcm anak dara noks... kecik molek je...

    ReplyDelete
  10. gambaq ataih mmg macam anak dara tapi yg baju merah nampak matured sket...sweet :)

    ReplyDelete
  11. sori,lmbt bw.hehe..kelemauan je skang.

    mmg nampak macam budak uni lagi dlm gambar nun...
    ok lah kan...*gedik* ok bila orang kata kita mcm anak dara.haha.makin tua,mkin awet muda youuu!!
    untung badan kecik macam kitakan..

    saya pun kadang ada yang tak percaya da beranak pinak =p

    btw,umur kita sama ke?saya 31.fiza?

    ReplyDelete
  12. YE KE ANAK DARA? MACAM MAK DARA JE. HEHEHE

    ReplyDelete
  13. mmg macam anak daralah fiza, feewiittt

    ReplyDelete
  14. ni la klbihannya bila org bdn kecik molek ni :)

    ReplyDelete
  15. btul..mmg mcm anak dara. body langsung x kembang even dah 3 anak.. has ni penat tau nk kena workout/jogging nk bg maintain bdn.. if not kembang setaman gitu ;)

    ReplyDelete
  16. Sbnrnya saya pun xsangka fiza ada 3 anak hee
    Awet muda giteww

    ReplyDelete
  17. tp mmg fiza mcm anak dara je..k dee jeles..hahaha..

    ReplyDelete
  18. a'a nampak macam anak deara mungkin sebab badan kecik2 dan muka baby face :)

    ReplyDelete
  19. Mmng betul ponnnn...:-) tak nmpak mcm org anak 3...

    ReplyDelete
  20. takperler memang comel orangnyer.. tu diaorang belum jumpa fiza berdepan cam akak... memang puji berhabisan

    ReplyDelete
  21. I LIKE BEBEH! mmg badanmcm anak dara pon..sweet 20 youuu

    ReplyDelete
  22. I LIKE BEBEH! mmg badanmcm anak dara pon..sweet 20 youuu

    ReplyDelete
  23. Betullah tu... untung kalau size comel tak nampak berusia..

    ReplyDelete
  24. hohohohoho .. tu dia sesekali interframe terus nampak muka mcm anak dara...

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum fiza...suka nyer die...

    ReplyDelete
  26. memang nmpk mcm anak dara pun.. Nilah untungnya orang berbadan kecik ni kan? =)

    ReplyDelete
  27. Setuju2. Mcm anak dara je figure.

    ReplyDelete
  28. tu la.mla2 sy ingt salah blog awal tu.
    siap scroll blk tgk header.hihi

    mmg tk caya mcm ank 3 kak :h)
    apa rahsianya

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page