NUFFNANG - BE & Blogbuster Campaigns Lagi...

Thursday, June 27, 2013



Alhamdulillah...bertambah lagi BUFFERED EARNINGS. Menjadikan tiga kesemuanya. Dan di tambah lagi BLOGBUSTER CAMPAIGNS. Baru jer dapat tu. Tapi tu lah...aku tak reti nak buat BBC tu, Nak upload dalam bentuk video...owh...aku sangat tak kreatif hokey.

Apa² pon, Terima Kasih NUFFNANG sebab bagi BE dan BBC untuk blog saya. Tapi lagi bagus kalau NUFFNANG bagi saya buat ADVERTORIAL POST...hehehe...Tak der ADVERTORIAL POST untuk saya lagi ker NUFFNANG. Bagi lah lagi...bagi lah lagi...☺☺

Note: Tak sabar nak tunggu cheque nuffnang. Amount paling tinggi pernah ku dapat.


You Might Also Like

14 comments

  1. untung la.. kita nak gak sponsor advertorial... kahkah.. sedangkan blog sendu.. tak sedar diri tul kann.. kiki

    tahniah dik..:)

    ReplyDelete
  2. Hehe..sy pn dpt offer blockbuster tu tp tkde idea nk buat apa..huhu. btw tahniah dpt BE ..

    ReplyDelete
  3. Amboi...berganda-ganda rejekimu ituhhh!

    ReplyDelete
  4. rajin ye buat advertorial post..dee mmg malas sgt2..hehehe..

    ReplyDelete
  5. best nyer...
    aida ni tak aktif bernuffnang. ada le skit... blog picisan jer kan hi hi hi... BBC tu first time aida dgr.

    ReplyDelete
  6. sy pun dpt BBC tu.tp xreti bt..

    eh..adv post acane?

    ReplyDelete
  7. a'aa betoi tu.. lg bagus kalu dpt sponsored post.. hihii

    ReplyDelete
  8. tahniah fiza, rezeki blogging, jom kita buat style gyiomi hahahaha

    ReplyDelete
  9. tahniah kak. tr7y la buat blogbuster tu. Jauh lebih masyuk tau !

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive