Tersampuk Drama TEDUHAN KASIH!!!

Thursday, June 13, 2013


google pic.

Drama yang di adaptasi kan dari sebuah novel. Banyak betul citer skang ni yang diambil dari novel kan. Untunglah penulis novel. Ker pengarah dah tak der idea...ahaksssss...

Bukan aku jer yang dah tersampuk tengok drama ni, rasanya ramai yang dah terkena tempiasnya kan, Hari² memang tak sabar nak tengok. Meluat betul aku tengok kak long, ayu dengan mak tiri iffa tu. Memang kena betul watak tu dengan dorang. Tapi memang lawak ah smalam, frust jer rancangan nak kenakan si iffa tak menjadi...kahkahkah...

Tapi kan...memang ada ker perempuan macam kak long, ayu dengan mak tiri iffah tu kalau di alam nyata? Memang ada kan. Iyerlah...kawan makan kawan dan sanggup hancurkan kebahagian orang lain. Memang berlambak orang macam ni sebenarnya. Tak sabar nak tengok sambungan nya petang ni >_<.

Pada yang tak tau lah *kalaulah ada*, drama ni setiap ISNIN-KHAMIS, 7.00 - 8.00 pm @ TV3.

Note: Nak belli novel dia plak lepas ni. Nak menambah koleksi novel katakan ☺☺



You Might Also Like

22 komen

  1. dah abis baca n tau ending...suke sgt

    ReplyDelete
  2. Saya mmg penonton getar cerita tu Fiza.. hahhaa
    mungkin jg ada segelintir manusia yang mcm tu di dunia nyata kot.. kejam kannn rasa mcm tak sanggup je nak tengok, tapi makin hari makin tak sabar nak tengok next next next episode heheh

    ReplyDelete
  3. HEHEHE...saya pun tersampuk sama kak. incik hubby yg x minat dgn drama melayu boleh pulak layan sekali. semlm tgh masak kt dapur, dia ceritakan balik planning kaklong dan ayu pd saya. hehehe

    ReplyDelete
  4. mmg kena penangan nih kan..xp mana dah,.sama la sy pon

    ReplyDelete
  5. Sama la kita...
    Tersampuk sama :)

    ReplyDelete
  6. Betul2 femes drama ni. Kaklong dia tu dgn mak tiri tu macam collaboration yg serasi.

    ReplyDelete
  7. aku pun follow citer ni nok...kadang2 lawak dgn kak long dan mak dia tu...terjerit sana sini je keje dorang....hahaha....

    ReplyDelete
  8. Sayangnya waktu tayangannya kurang sesuai dgn waktu kakak itu yg tak dapat tonton... kena belilah novelnya macam ini Fiza..

    ReplyDelete
  9. yam pun tak sabar nak tengok sambungan dia...memang best citer ni :)

    ReplyDelete
  10. samalah tu... mmg best kan...

    ReplyDelete
  11. Has dah abis baca novel ni. tp still excited nk tggu 7 pm

    ReplyDelete
  12. best sgt ke citer ni nok? dgr ramai kata best tapi smp rumah je tak dan la nak tengok

    ReplyDelete
  13. Nanti aku try tengo cerita...nampak cam best...

    ReplyDelete
  14. salam Fiza..memang berhantu cerita ni..rata2 semua duk bercerita...hihihihi

    ReplyDelete
  15. samalah kita hehehe

    ReplyDelete
  16. ramai yang demam drama teduhan kasih nih..heheh

    ReplyDelete
  17. ha.kan da tjebak.hehe
    sy duk lyn dr epi 1 sbb adi putra :)
    yok.kita abeskan.hehe.

    ReplyDelete
  18. Akak pun layan juga cerita ni... dlm real life mmg ada kwn yg mkn kwn ni...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page