Budak terlajak Kenyang!!!

Tuesday, October 01, 2013



Budak baru lepas menyusu yang tersandar kekenyangan dengan kepuasan berganda terpancar diwajah. Sampai terbukak butang baju. Nampak seksi lah dik...auuwwwww...Sedap yer susu ibu ni. Macam2 rasa ada...ahakssss..


Alhamdulillah, dah tak menggigit lagi masa breastfeed. Tenang rasa hati ni. Cuma tu lah, klo budak bijak ni dah menyusu, amik masa yang lama. 30 minit- 1 jam. Klo tido malam lagi lah, lebih dari ni. Asal cabut jer mata dia celik...haishhhhh...


Note: Yeayyyy...sabtu ni ada Family Day.

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

15 comments

  1. QHALIFF AWAK BOLEH GENG NGAN IZZ NI..MMM...SAMO LA NAK TERCABUT PINGGANG PON ADO..

    ReplyDelete
  2. Ouch the word mengigit time bf tu memang tak tahan kan.. masih terasa lagi fasa naurah mengigit ari tu. fobia ok..

    ReplyDelete
  3. Hahahaha.... comelnya la. Sama la dgn anak soleh saya tu. Menyusu lama kemain.

    ReplyDelete
  4. samaaaa...asal cabut je dah celik mata diaaa..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Haha... Biasa bdk. Cabut!!! Confirm terbukak mata balik.

    ReplyDelete
  6. jelas terpancar wajah kekenyangan budak comel tuh...hehe

    ReplyDelete
  7. Hah tersandar kau. Hahahaha I dah bebas dari aktiviti ni hihihi :D:D

    ReplyDelete
  8. amboi..tersenyum2 budak comel ni ya..

    ReplyDelete
  9. hamboihh kekenyangan ye qhalif, wahh bestnya family day

    ReplyDelete
  10. Sampai terbuka butang baju...ni memang super kenyang ni....hehe

    ReplyDelete
  11. hehehehe kenyang perut suka hatilah yer !

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive