Dim Sum

Tuesday, October 01, 2013

One of my favourite chinese food. Tak payah nak gi hotel atau restaurant chinese food. Kat kedai mamak pon ada tau. Dorang buka stall kat situ :-)




Ni melantak tengah malam smalam. Supper lak kononnya kan. Kisahnya...nak amik SIL kat KLIA. Sekali dia call kata flight delay plak. Tunda pagi ni. Nasib baru nak kluar main gate.


Jadinya...bawa anak2 pusing2 isi minyak keta jerlah. Bebudak tu dah excited sbenarnya. Nak berjalan kan, mananya tak happy. Untuk tak menghampakan dorang, kita lepak kat Hj Tapah Bistro sambil layan wifi free jerlah...ahaks...


Note: Bosannya bila blogspot dah kena blocked ni...haishhhh...

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

12 comments

  1. takleh nak view pic..office dee kalau org buat entry pakai bloggeroid..inilah masalahnya..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Sedap ke ni? Hj Tapah tu kedai mamak ye? Pernah lalu je tak penah singgah,

    ReplyDelete
  3. suka jugakkk...suka sangat2. tapi jarangla nak jumpa ni kat sini

    ReplyDelete
  4. Suka jugak dimsum tu. lama dah xmkn. Kat Kuantan ni tak tau nak cari kat mana..

    ReplyDelete
  5. Sedapnya dim sum....dah lama tak makan ni...:D

    ReplyDelete
  6. izan teringin nak rasa dim sum. blm pernah try lagi.

    hmmm.. tak syoklah kan fiza bila bloggspot dah diblock tu.

    ReplyDelete
  7. Tu yg untungnya duk malaysia, nak makan apa pusing jer satu round semua ada.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive