DJ HOT FM, Faizal B Ismail (FBI) Letak Jawatan?

Friday, October 25, 2013



Ini fakta ker auta? Terbaca status FBI kat FB smalam. Notis Perletakan jawatan berkuat kuasa 24 October 2013.


Alaaaa...tak best lah macam ni. Tak best klo FBI tak der. Tak cerialah pagi ku lepas ni. Tiap2 pagi memang dengar HOT fm. Sama2lah kita tunggu kesahihannya yer. Sama ada betul atau tak FBI letak jawatan.


Note: Dah bersedia ker nak dengar pembentangan belanjawan pukul 4.00 ptg jap lagi? Mcm dah dapat agak jer ;-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

20 comments

  1. tu la..semalam dgr jugak
    tak best la kan..

    belanjawan..emm, sama la..Ayu pun mcm leh agak jer..

    ReplyDelete
  2. tu la dok dengar2 jugak FBI letak jawatan

    ReplyDelete
  3. betul ke ni? Atau sebab nak perhatian je FBI ni? Nak suruh org pujuk lettew supaya jangan berenti.

    ReplyDelete
  4. yelah diorg ni lengkap 3 org baru ceria pagi2 tu

    ReplyDelete
  5. Dengar cerita mmg betul.. mmg suramlah hotfm klu x de pengganti yg setanding kan :)

    ReplyDelete
  6. Dah dgr pasal bajet tadi..macam2 ada..
    Tapi syukur Alhmdulillah, dapat jugak bonus...

    ReplyDelete
  7. akak dah lama betui tak layan radio..nape dia quit eh?

    ReplyDelete
  8. ala.. biar betul. nanti xbest la ada fafau je

    ReplyDelete
  9. Huh?! Biar betul? Ala, tak best la kalau FBI dah takde dalam HOTFM AM CREW.. T_T
    Esok kena buka tv8 tengok HOTFM.. HArap2 ni semua prank jer.. T_T
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  10. Tak selalu sangat pun dengar Hot FM ni lebih lagi dah tak drive keta pepagi hehe...so ada FBI ke tak de tak delah terasa sangat

    ReplyDelete
  11. dengar kata dia dah ada company buat event mgmt... mmg tak syok kan fbi dah takde kat hotfm.

    ReplyDelete
  12. fbi..plus pangilan hangit..adus.tak dak dia mmg suram la..even ag n fafau mmg rancak..tp fbi msti ada beb

    ReplyDelete
  13. dah lama saya tak dengar hotfm tau.. huhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive