EXAM Akhir Tahun│GOOD LUCK Iman Hakimi

Monday, October 21, 2013



” Ya Allah Ya Hayyu Ya Qayyum, Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Latif, Ya Jabbar, Ya Khaliq, Ya Allah permudahkanlah anak-anak kami di dalam urusan mereka dalam menimba ilmu di atas seruan dan perintah-Mu. Tenangkanlah hati mereka untuk menerima ilmu-Mu,lapangkanlah jiwa mereka untuk mengharungi ujian-Mu dan berkatilah mereka dengan rahmat-Mu.Amin Ya Rabbalalamin..”

Hari ni anak bujangku, Iman Hakimi yang soleh tu exam. Exam akhir tahun. Semoga berjaya Kimi. Dan juga semoga berjaya buat anak² yang exam hari ni. Baca Bismillah dulu. Jawab soalan dengan tenang yer.

Macam ni lah kalau anak nak exam. Mak pulak yang terlebih over. Anak relax jer. Tu baru periksa untuk sekolah tadika. Belum masuk peperiksaan besar lagi kan...ahaks...

Note: Next month ada majlis convocation plak. Teruja mak noks. Dasyat bebudak tadika skang kan.


You Might Also Like

23 comments

  1. Gud Luck Iman...zee punya anak lepas dah..tinggal nak amik report card jer jumaat ni..

    ReplyDelete
  2. Amin, good luck

    Ramai update harini anak exam kan

    ReplyDelete
  3. gud luck iman..aunty soya doa moga boleh jawab yee

    ReplyDelete
  4. SELAMAT MAJU JAYA BUAT ANAKNYA..

    ReplyDelete
  5. SELAMAT MAJU JAYA BUAT ANAKNYA..

    ReplyDelete
  6. dah nak dekat cuti akhir tahun.. maka..sibuk la mereka dgn final exam kan...

    adik saya pon sibuk nak exam stpm bulan depan...

    ReplyDelete
  7. Sala kenal..Semoga Iman Hakimi dapat menjawab exam tue nanti dengan tenang dan mendapat result yang membanggakan mommy dia.. =D

    ReplyDelete
  8. Semoga diberi ketabahan & dipermudahkan dlm menjawab peperiksaan.. amin.

    ReplyDelete
  9. all the best ye Iman Hakimi.. auntie doakan awk ok :)
    Fiza, mmg wehh kita yg mak2 ni yg over nebes hehehe

    ReplyDelete
  10. amin2..& maaf lmbt terjah semula kebusyan dgn keje & kesihatan Adik x mengizinkan lately !

    ReplyDelete
  11. Inshaa-Allah, abng Iman mst boleh punye. Heheheheh!

    ReplyDelete
  12. good luck iman hakimi, mmg fiza kia yg berdebar lelebih heheh

    ttg event tu, try buka fb cari blooggers dot com, diorg akan update event terkini dan klu nak join just pm je ;)

    ReplyDelete
  13. All the best!!!
    Si kakak punya exam b4 aidiladha aritu..
    Alhamdulillah, dpt result yg sgt memuaskan..

    ReplyDelete
  14. haini final exam ye.. serentak kot ek semua sklh..sklh hubby pon exam jgk seklh menengah..

    ReplyDelete
  15. good luck iman..anak saya hari khamis nanti

    ReplyDelete
  16. ank exam mak mmg berdebar kan.. hihi

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive