Kids and the Cockroaches!!!

Wednesday, October 23, 2013



Alahaiiiii...anak omak. Mengerjakan lipas dan mengejar lipas. Lintang pukang ko lari yer lipas. Macam dah tak ada mainan lain plak anak2 ku yang soleh solehah ni. Lipas gak jadi bahan mainan.


#makbanyakanak ni layan jer lah. Jangan ko tangkap and campak lipas tu kat ibu sudah. Ibu ko ni alergic dgn lipas. Dan juga Asal ko tak bergaduh adik beradik.


Note: ImanQahirahQhalif klo nampak lipas memang mcm ni lah. Takat kejar & tengok jer :-)

posted from Bloggeroid

You Might Also Like

21 comments

  1. haha comel.. fiza kotor lah lipas.. jgn bagi lagi lah budak2 tu main..=)

    psstt rumah zaza dkt ampang hilir.. rumah mak fiza kg pandan kat belah mana?? boleh lah nnt kalau fiza balik kampung kita pergi coffee2 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaza, dorang tgk & kejar jer. Usik memang tak berani ☺

      Delete
  2. hahahaaa..siap beregu adik beradik tu :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. wahh bagusnya bebudak fiza tak takut lipas ye, pasni lipas pasti pindah tempat dah ;)

    ReplyDelete
  5. kakak tu tengah berdoa ke tu..heheh,comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...berdoa supaya lipas tak dtg lagi ☺

      Delete
  6. ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww lipasssssssssssssssssss

    ReplyDelete
  7. anak2 aida taksub dgn katun oggy and the ccrches tu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katun tu memang best aida. Saya pon suka tgk ☺

      Delete
  8. Wah bagusnya tak takut lipas.. anak2 sy semua takut lipas lah hehee :D

    ReplyDelete
  9. anak anak sy kalo nmpk lipas mencicit lari..hahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive