Tangan Yang MEMBERI, Lebih Baik Dari Yang MENERIMA!!

Wednesday, October 30, 2013


Alhamdulillah. Rezeki dari hasil blogging. Seronok nya dapat kawan² alam maya yang pemurah. Even tak pernah bersua muka. Tapi macam dah lama kenal jer. Aku nak ucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada:




Pemberian FM buat FM collector macam saya ni. Bertambah koleksi. Bukan seketul, tapi 2 ketul. I love you lah nad. Amboiiii...kalau dapat barang jer i love you yer...ahaks...Erkkk...i love you ketat² kat uols semua tau. Nanti kita balas balik yer nad. Even baru jer follow blog nad ni, tapi nad sudi juga bagi FM. 

Haku skang ni jadi muka tak malu, asal orang bercuti jer kirim FM...ahaks...Ada juga yang beli. Dah naik ketagih wei. Tapi koleksi masih tak berapa nak banyak lagi. 




Ni masa raya aritu. Hamik ko, skang baru nak tepek dalam blog kan. Tak per...biar lambat janji ada kan ina. Sebagai penghargaan. Bookmark dari ina. Cute kan. Mekasih banyak² ina. I love you too.




Brooch dari masya. Ni pon dapat sebelum raya rasanya. Dah dua kali dapat hadiah dari masya ni. Masa 1st dulu dapat key chain sebab wish bday rasanya. Yang brooch ni sebab jadi salah sorang pengomen tegar kot. Erkkk...aku ni apsal pelupa sangat ni. Semuanya tak hingat. Kalau duit ingat jer kan...hahaha...

Kalau nak dapat hadiah dari masya, jadilah pengomen tegar maca haku. Thank you masya. Love you too. 


Abaikanlah pemandangan kat belakang tu yer

Ok...yang last ni bukan dari blogger, tapi dari tempat mencari rezeki. Sempena Deepavali. Macam ni lah office haku ni, kalau musim perayaan, akan dapatlah goodies bag. Untuk Christmas nanti tak tau dorang bagi apa plak.

Setiap pemberian adalah sangat² dihargai. Kalau ada yang sudi nak bagi, di alau² kan. Kecil tapak tangan, stadium Bukit Jalil hamba tadahkan. Nak soh tulis alamat skali ker...hahahaha...larikkkkk...

Note: Kecil atau besar pemberian seseorang itu, bukan lah ukuran. Semoga rezeki kalians bertambah murah.
posted from Bloggeroid

You Might Also Like

31 comments

  1. waaa,,bestnya dapat mcm2 ni nok...

    ReplyDelete
  2. Pemberian yang walaupun kecil mampu buat kita tersenyum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak. Senyum sampai telinga ☺☺

      Delete
  3. Alhamdulillah. Dpt souvenir dr kwn. Dlm bekas tu, kcg ke? Mcm menarik je rupa. heheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah fara. Kacang gajus, pistachio & maruku.

      Delete
  4. alhamdulillah ada yang menghargai...

    ReplyDelete
  5. bestla dpt adiah.....happy family,blogwalking..jemput ke blog saya dan bertukar2 link..;)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki. Thanks. Dah buat kunjungan balas ☺☺

      Delete
  6. amboi tajuk ingatkan dia yang memberi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...in shaa allah. Nak memberi juga nanti ☺

      Delete
  7. Fiza mmg suka fm eh..nnti leh buat ga yg bg adiah fm fm ni..:D

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki semua tue..farah pun suka kumpul FM jugak..hehehe =D

    ReplyDelete
  9. murah rezeki fiza. Kuih apa yg dpt sempena deepavali tu? Maruku ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Ha'ah lyd...Kacang gajus, pistachio & maruku

      Delete
  10. Alhamdulillah, rezeki blogging.. Tak kisah la hadiah tu kecik ke besar ke mahal ke murah ke, tetap berharga kan? =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  11. wah macam2 ada ni fiza, makin bertambah koleksi fm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Tangah menambah koleksi lagi ni aju.

      Delete
  12. Baru igt nk tnye, riso xsampai lg :)

    Takyah la balas apa2
    Cukup sekadar fiza sudi berkawan
    Tu je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 adalah rezeki kita utk berjumpa yer nad ☺

      Delete
  13. Akk suka FM tu cantik..tggu jgk la kot2 ada org kasi..kihh kihh

    ReplyDelete
  14. bila dah bg tau sampai pun sy dah lega.. walau xde entry.. janji bg tau dah sampai kikiki .. malu dibuatnya dapat broach jer.. itu jer yg mampu.. ada rezeki lbh barulah kongsikan yng lain pulak.. ingat thn ni nak buat kelainan sikit jeng.. jeng.. jeng..

    ReplyDelete
  15. Wah best.. seronok bila dpt mcm2 buah tangan kan.. tahniah :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive