Caliph Baskers Terbaik

Monday, January 19, 2015

Aku tanya apa khabar...Aku tanya apa khabar...hehehe...Aku baik² jer. Lately busy sket lah. Maaf lah sebab tak dapat nak melawat kawasan sangat. Apa pon tahniah lah buat juara AJL smalam. Rasanya ramai tak berkenan lagu ni menang kan.


Tapi aku suka persembahan Caliph Baskers. Terbaik wei. Meremang bulu roma dengar. Masa tengok tu dorang dah start nyanyi. Ingatkan fe feeling pejam² mata. Rupa² nya beliau orang kelainan upaya. Ya! allah...Sedap suara. Kelebihan dalam kekurangan kan. Tahniah Caliph buskers.

Ok lah...nak masuk meeting. kbai!!


You Might Also Like

28 comments

  1. Sama laaaa..smp skang dgr naik bulu2 aiii..ahahah

    ReplyDelete
  2. tu la..haritu dia nyanyi kat mara ni lagi best lagu bruno mars.. ;)

    ReplyDelete
  3. kann memang best sangat suara dia.
    amboi nak meeting sepat lagi buat entri. hahaa :D

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mojo jumpe mereka2 ni...alhamdulillah...mmg rasa touching bila tgk mojo and caliph buskers

    ReplyDelete
  5. No komen...sebab saya tak tgk pun...hihihi

    ReplyDelete
  6. kite tak termasuk golongan tu kot sbb kite suka je lagu tu menang hehe..
    again, pendapat masing2 kan? ;)
    apapun sume yg bertanding pun best

    ReplyDelete
  7. tak tengok pun mlm tadi, tapi taulah dia menang sbb kat media sosial sume ckp pasal ni.

    ReplyDelete
  8. kannn...dasat suara kurniaan Allah walaupun kekurangan bab lain..

    ReplyDelete
  9. betul tu sangat sedap suara dia...

    ReplyDelete
  10. Memang terbaik... vokal pun mantap... salute!!

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah..edry memilih mereka bkn kerana rupa, tapi kerana bakat dan vokal yg sgt terbaik..takdelah mcm aweera tu..harapkan muka je pun..

    ReplyDelete
  12. best..saya pun suka dengan suara dia..

    ReplyDelete
  13. Fiza, sama la dgn saya. Meremang ni bulu roma. Masa persembahan live tu saya tak fokus sgt sbb tgh makan. Bila dgr balik kat video klip yg org share kt FB, baru la feeling habis.

    ReplyDelete
  14. persembahan mojo feat caliph baskers merupakan kemuncak mlm AJL 29 ..tanpa mereka persembahan biasa2 je...kalu penonton diberi hak mengundi..maka Romancinta dah pasti jadi juara lagu...tahniah Edry walau lagu tak menang tapi Allah berikan pahla kerana tolong OKU..memperkenalkan diri agar lpas ni rezeki seniman jalanan ini akan bertambah..InsyaAllah!

    ReplyDelete
  15. persembahan mojo feat caliph baskers merupakan kemuncak mlm AJL 29 ..tanpa mereka persembahan biasa2 je...kalu penonton diberi hak mengundi..maka Romancinta dah pasti jadi juara lagu...tahniah Edry walau lagu tak menang tapi Allah berikan pahla kerana tolong OKU..memperkenalkan diri agar lpas ni rezeki seniman jalanan ini akan bertambah..InsyaAllah!

    ReplyDelete
  16. Best kan dgr dia nyanyi..harap edry kru wat album utk diaorg pasni..

    ReplyDelete
  17. btol2.. sedap tol suara dia.. kalah Aweera, heee~ jgn marah peminat Aweera, heee..ada ke?

    ReplyDelete
  18. terciptanya satu sejarah dalam AJL 29 kumpulan buskers jalanan dinobatkan juara persembahan bergabung dgn Mojo...itulah kemuncak atau klimaks kpd AJL malam itu!

    ReplyDelete
  19. Kan2..mmg sedap sngt2....semua pun suka..

    ReplyDelete
  20. Tak tengok AJL tp tengok kat youtube....Dasyat gak sore dia yek....Tahniahlah buat mereka yg menang

    ReplyDelete
  21. Eh, I okey je Joe Flizzow & Sonaone menang. Cute apa si budak Sonaone tu :) Lagu mereka pun I selalu dengar. Tapi yang benarnya I tengok AJL this time sebab Shila Amzah.

    Masa Caliph Buskers perform tu pun I tak tahu mereka orang kurang upaya. Bila lampu dinyalakan barulah nampak mereka ni OKU. Respek sungguh dapat perform atas pentas AJL dengan penuh jiwa. Sayu hati tetiba tau....

    ReplyDelete
  22. meremang bulu roma masa depa nyanyi.. mmg terbaik lah!

    ReplyDelete
  23. mereka memang terbaik.. walaupun OKU tp suara sedap ! asal la apa khabar boleh menang

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive