Feeling Down!!!

Tuesday, June 23, 2015

Sangat² down.







La tahzan innallaha ma'ana 

Allah tidak membebani seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya,

Trust is like a paper. Once it's crumpled it can't be perfect again. Adik beradik sendiri pon tak boleh dipercayai lagi skang ni.

Note: Kalaulah aku diberi kelebihan dimana aku tahu apa yang bakal berlaku pada masa akan datang. Tapi siapalah aku. Skrip dan jalan cerita semua telah tertulis dimana pengarahnya adalah DIA di atas sana. 



You Might Also Like

12 komen

  1. Fiza.. sabar fiza.. Jue doakan fiza kuat...

    ReplyDelete
  2. ya sokong dengan semua ni..mmg bila kiter mengadu atau menangis pada allah swt...perasaan sayu dan tenang tu tak dapat di ungkapkan...alhamdulillah dah melalui semuanya...dan merasainya..tabah ye fiza

    ReplyDelete
  3. bertabahlah sahabat walau ape jua dugaan mu..

    ReplyDelete
  4. stay strong okayh..hang in there..semoga Allah permudahkan ape saje urusan fiza sekarang nie..

    ReplyDelete
  5. Why fiza? Harap apa pun yg berlaku fiza keep strong ye. Insya Allah, ada hikmah di sebalik sume tu.

    ReplyDelete
  6. apapun dugaannya semoga fiza tabah dan kuat menghadapinya

    ReplyDelete
  7. Allah tidak membebani seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya,.. setuju sgt..
    bertabah lah sntiasa...

    ReplyDelete
  8. amboi harini entri dia..
    tapi memang Allah tempat mengadu terbaik...
    cerita ngan manusia memang menambahkan masalah..

    ReplyDelete
  9. apapun, aida wish feeling fiza tu kembali ok ye :)

    ReplyDelete
  10. yes betul akak.. semua yang berlaku pasti ada hikmah disebaliknya..

    ReplyDelete
  11. Adakalanya, kita boleh saja berlakon menjadi seorang yang happy go lucky, luka kita simpan elok-elok dalam hati. Ada masanya, memang tak mampu nak berlakon lagi. Nak meluahkan pun bukannya mudah. Tersilap luah, kita juga yang makin merana.

    Bersabar banyak-banyak ya bila terasa kosong sangat-sangat. Moga Allah sentiasa mendengar keluh kesah dan doa kita.

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page