Hi! This Is My Card. Free jer Dari Pixajoy

Wednesday, November 02, 2016


Hi! This is my card. Kindly contact me for Advertising, Advertorial or Product Review... Haaa... Gittew kan. Nak fe feeling ada name card macam ni? Boleh design ikut kreativiti sendiri lagi. Percuma jer tau. Siapa yang tak suka barang percuma kan. Penipu lah kalau kau cakap tak main lah barangan percuma ni. Cuma bayar kos posting yang murah tu jer. Penjimatan disitu. Kalau beli sekotak dah berapa harganya kan.

Penting ker name card bagi seorang blogger nih? Macam lah kau blogger fofular nak ber name card bagai. Orang buat kad, kau pon nak buat jugak kan. Haippppp... Penting tau name card ni. Tak kira lah kau tu cuma blogger ikan bilis jer. Kena lah ada jugak name card. Boleh lah exchanged name card dengan blogger lain kalau pergi event. Macam mana nak dapatkan name card percuma ni? Senang jer. Follow steps nih:

1) Buka website Pixajaoy @ www.pixajoy.com and buat registration dulu.


2) Klik dekat [SINI-Free Personalised Name Cards]. Kalau nak design sendiri, boleh klik kat blank template tu. Kalau malas, ada banyak template kat situ. Pilih jer pastu boleh edit ikut kreativiti sendiri. 


3) Dah siap design boleh lah buat tempahan dengan klik button "Add to Cart" di sudut kanan atas.
4) Proceed to "My Cart" and click "Check Out"
5) Buat pengesahan alamat dan bayar untuk kos penghantaran

Tunggu lah name card kau sampai kat office/rumah tu. Sekejapan jer pon siapnya. Hari Rabu last week aku order. Hari Jumaat dah dapat. Dalam 1 box ni ada 100 keping name card. Kualiti pon memang terbaik dan puas hati lah sebab pakai art card 260gsm with gloss lamination. Memang cantik.

Tapi tu lah. Kau nak buat apa dengan name card bebanyak ni haaaa? Macam kau rajin sangat join event... Hahaha... Ada jugak join event, cuma sekarang ni memang agak limited nak join event pon. Sebab banyak dapat invitation on weekdays. Blogger separuh masa. Cenggini lah. Jom exchanged card ☺☺

Note: Thanks Pixajoy untuk Name Card percuma yang super duper berkualiti nih,



You Might Also Like

8 comments

  1. ramai gak dkna tengok blogger buat kat kat pixojoy ni

    ReplyDelete
  2. I pun baru dapat mine kelmarin. hehehe

    tu lah. bilis pun bilis lah. janji bila orang hulur name card kita tak ternganga. -,-'

    hehehe

    ReplyDelete
  3. tak berbuat aku lagi weh..hahaha..punyer la malas!

    ReplyDelete
  4. nory pon penah buat tapi dgn Photobook Malaysia...oklah not bad..yg penting murah..heheh

    ReplyDelete
  5. waaaa.. bestnya.. ada name card sendiri..
    kita teringin nak ada name card. tapi event pun sekali tak pernah pergi. hehe

    ReplyDelete
  6. Wahh cantik kad ni... lea pown buat juga ritu.. :)

    ReplyDelete
  7. Aida daftar ari tu. Tapi x buat, fiza :-) ha ha ha...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive