Selamat Datang 2 Juta Pageviews

Tuesday, November 29, 2016

Orang lain dah lama pageviews juta-juta. Tapi relax jer. Kau pageviews baru masuk 2 juta pon dah kecoh kan. Haipppp... Bukan senang nak dapat pageview tinggi macam nih. Aku start blogging dari tahun 2009. Tapi time tu blogging ikut suka hati jer. Tak kisah pon pasal pageviews berapa sehari. Dah berapa pageview kau dapat. Sebab blogging masa tu sekadar nak meluah cerita dan mengisi masa lapang gittew kan. 


Start lately bila dah nampak yang blogging ni boleh mendatangkan hasil dan boleh di buat side income even tak der lah masyuk macam blogger lain. Tapi ada lah jugak, tu yang start serious. Tukar layout nak bagi nampak cantik dan kemas. Dah berapa kali tukar cat ni. Cuma aku perasan lepas tukar template mesra SEO baru-baru ni pageviews makin tinggi. Kalau dulu nak dapat pageviews 1500 pon payah woih. Tapi lepas tukar dapatlah 3000++ pageviews sehari. Kadang-kadang lebih dari ni. Cuba kira dah berapa tahun aku blogging baru dapat pageviews tinggi macam ni? Tu lah. Siapa surum main-main dulu kan... hehehe...

Tak sempat nak snap angka pageviews 2 juta tu. Ingatkan lambat lagi nak naik. Sekali tangok pagi ni...erkkkk... dah 2 juta. Next step... Nak tukar cat lagi... hahaha... Dan nak tukar domain. Ni dah berkurun dok cakap nak tukar. Tapi tak tukar-tukar jugak... ppffttt... InsyaAllah... Dalam masa terdekat nih kalau ada budget lebih. Tak pon tahun depan ker kan. Tahun baru, domain baru #berangan.

Note: Busy to the max. Ni pon curi-curi masa... huhuhu...


You Might Also Like

11 comments

  1. tahniah..cik nor 500k pn xlepas lg ni..haha

    ReplyDelete
  2. Weee...tahniah akak..keep it up.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah tepukan utk Fiza..
    Dah 2 juta tu..
    KIPIDAP
    DONGIBAB.. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah!! Unni tak tau bila dpt smpai mcm ni

    ReplyDelete
  5. woww.. tahniah sis..

    jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    http://mymodestycloset.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Bolehlah beli domain sendiri lepas ni..hehe..keep it up! :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Fiza.
    Kalau gigih dan tahu cara tak mustahil dpt capai apa yg diimpikan

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive