Broadband...hai lah Berukband

Tuesday, February 02, 2010

Bila siang ko malu² plak, tapi bila malam...bukan main ligat lagi yer. Inilah dia penangan Broadband. Aku ingat bila dah ada broadband ni, bley lah bertenet tanpa batasan dan halangan. Tapi aku silap perhitungan, ker aku yang silap pilih?

Hujung minggu yang membosankan. Tak bley nak buat lawatan ke blog kawan², tak bley nak tinggalkan jejak, nak reply komen pon amik masa gak nak loading. Memang slow tahap gaban. Takkan aku nak kena tunggu tengah malam kot, sekali sekala bley lah. Hilang mood aku nak update blog.


You Might Also Like

10 comments

  1. hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com See ya!

    ReplyDelete
  2. pki stremyx la fiza...kalau beruk band tu mmg dasar beruk dahla lembab.. tak padan dgn bayaran..

    ReplyDelete
  3. betul2..janji manis jer bila tgk iklan 'beruk-beruk band' nie..
    kalau bukak youtube dah confirmlah lembab,nie nak bukak blog member2 pun sangkut..sentap jer tgk..

    ReplyDelete
  4. PINK DAN BIRU: Noted, thanks :)

    HAS: Yer lah tu agaknya.

    ReplyDelete
  5. HADA: Tu lah, nak kena ckp ngan laki aku dulu.

    MD NASIR: Hehehe...ha'ah lah, memang sentap bila asyik sangkut jer.

    ReplyDelete
  6. slalunya nak relax kita jenjalan ke blog kengkawan kan.. ini dari nak relax terus jadik tensen ngan berukband hehe.. sabar jek la...
    :D dugaan betul..

    ReplyDelete
  7. Btul tu lady, memang sentap di buatnya, sabo jer lah.

    ReplyDelete
  8. Memang, ada satu minggu tu xleh nak bukak langsung..geram pon ada..tak sabar nak pindah rumah nak tukar ke streamyx

    ReplyDelete
  9. Memang geram kan zaila. Rasa pon mcm nak tukar streamyx tapi hubby nak broadband gak.

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive