Dapat 4 BUFFERED EARNINGS NUFFNANG

Monday, March 15, 2010


Tadi masa baca blog noj pasal Buffered Earnings Nuffnang dia, teringat plak nak check aku nyer Buffered Earnings. Mana tahu kot dapat plak, sbb sebelom ni tak pernah dapat langsung. Haaaa....amik ko, aku dapat 4 Buffered Earnings Nuffnang. Last week aku check tak der pon. Agak frust gak lah sebab blogger lain sibuk dok citer pasal buffered earning dorang. Finally ...aku dapat gak.

Tapi agak kurang bernasib baik, masa dpt buffered earnings tu, aku kurang post entry. Tu yg amount tak memuaskan sgt tu. Adoi...bila gila² buat posting, tak dapat plak buffered, bila kemalasan tahap maksimum datang, time tu plak buffered earnings masuk. Kan best klo nuffnang bagi notification email pasal buffered earnings, bley siap sedia (^_^). Apa² pon...alhamdulullah...masuk gak, daripada tak dapat langsung kan (^_^). Kena bersyukur ☺☺☺


You Might Also Like

27 comments

  1. wah..musim buffered skang ni

    ReplyDelete
  2. wah,
    sya pun mahu jugak buffered earning..tapi belum pernah dapat lagi

    ReplyDelete
  3. ramai dapat buffered earnin minggu ni yek =)

    ReplyDelete
  4. wahh alhamdulillah la rezeki ... hehe

    fiza bila nak kasik baju? nnti email aku gambo baju bleh? aku update dulu dlm blog..

    http://packmelove.blogspot.com/2010/03/promo-entry-wedding-bazaar-gathering_15.html -- cth cm gini.. hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh mmg musim la ni... ramai2 la kte berbahagi2 duit nuff ye kak. heheheh.. tahniah ye

    ReplyDelete
  6. tahniah2!nuffnang bermurah hati kot bulan mac ni ;) me pun dapat jugeeee! :)

    ReplyDelete
  7. nuff baik hati bulan mac ni. pakat bg buffered..ni kira penyuntik semangat tuk aktif berblog..

    ReplyDelete
  8. bagusnya sambil berblog boleh generate income kan.. lady takde nuffnang lagi bila la agaknya nak letak nuffnang... mmg menguntungkan ye?

    ReplyDelete
  9. gempak seh ... boleh dapat sampai 4 buffered earning .... sure dah banyak duit terkumpul kan...

    ReplyDelete
  10. apa la petua dapat buffered earning bebanyak nei yea....

    ReplyDelete
  11. rasanya sebab theme yang comel nie buat ramai orang suka kot....

    ReplyDelete
  12. wah.. kene check nie.. entah ada ker

    ReplyDelete
  13. NAMAN: Ha'ah lah, ramai yg dapat.

    MISS ANNE: Insya'allah, nnt dapatlah tu ☺☺

    ReplyDelete
  14. IEDA: Clap..clap utk kita (^_^)

    ANAK PERAK: MEkasih (^_^)

    ReplyDelete
  15. AINI: Yerlah aini, ramai yg dpt.

    ELY: Alhamdulillah (^_^)

    ReplyDelete
  16. ERY FARIEHA: Memang besh (^_^)

    HERNEE: Masyuk lah jugak ☺☺☺

    ReplyDelete
  17. NOJ: Hehehe...tahniah utk ko jugak (^_^)

    HAS: Tu lah, sbb tak penah dpt, tu yg bagi skali gus ☺☺☺

    ReplyDelete
  18. CATLINA: Tahniah utk kiteee. Nuff tgh murah hati nak bagi (^_^)

    UDA: Btol tu uda ☺☺

    ReplyDelete
  19. LADY: Memang menguntungkan. Lady patut letak sbb pengunjung lady ramai. Cepatlah letak nuffnang nih lady.

    KISAHSENSASI: Tak der lah gempak, Duit yg terkumpul pon masih blom cukup nak cash out lagi (^_^)

    ReplyDelete
  20. KISAHREMAJA: Ntahlah, kena update survey slalu kot.

    HAZMAN: Comel ker...hehehe...biasa jer.

    ReplyDelete
  21. Nad, silalah check, mana tau dpt gak (^_^)

    ReplyDelete
  22. bestnyer...dapat sampai 4!! masyuk tul!! tumpang gumbira sekaki..hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive