Happy 1st BLOG Anniversary

Thursday, March 25, 2010


How time flies, aku tak sedar langsung. Rupanya 6 March 2010 genap setahun aku berbloging. Happy 1st Anniversary to my BLOG (^_^). Dari beberapa follower, skang ni dah bertambah. Thanks sebab sudi follow blog aku yang tak seberapa nih, kamu memang best (^_^).

Dengan dunia blog ni juga aku dapat ramai kawan. Walaupon di alam maya tapi rasa macam dah lama kenal. Ada yang dah pernah bersua muka, tapi masih ramai lagi yang aku blom jumpa. Kalau terserempak pon, bley cam ker...ahaks...


You Might Also Like

13 comments

  1. yeyy..eppi anniversary to your blog :)

    ReplyDelete
  2. tahniah & semoga terus berblog... ;)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary... keep blogging... blog u memang best... banyak info menarik yg boleh dijadikan panduan... :)

    ReplyDelete
  4. daku la sorang kwn ko yg masih belum jumpa kan? hehe.. pegi ke Gatsby tu? kot2 leh jumpa kat sane

    ReplyDelete
  5. happy blog_sary.. keep blogging fiza..

    ReplyDelete
  6. Tahniah... 1st anniversary blog I akhir bulan ni :) All the best and do keep in touch.

    ReplyDelete
  7. Congrats... Long Live 'The King, The Queen & Lil' Prince Journeys' Blog.
    Do support my blog too, tks!

    ReplyDelete
  8. fiza..lagi beberapa hari blog akupun menjangkau setahun..rasa cam nak celebrate je...happy birthday to fiza's bloggggg

    ReplyDelete
  9. Tahniah..sama le kita..teringat zaman-zaman mu mula-mula nak buat blog dulu..hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive