Kembali Bersiaran ☺☺

Wednesday, March 31, 2010


Selepas 2 hari bercuti. Bila si suami bercuti, si isteri pon turut sama bercuti, menghabiskan masa bersama...ahaks...Tak gi mana² pon, balik umah mak, pastu gi settlekan insurans rumah, tu jer lah. Nak update blog pon tak lepas, ada jer yg mengacau. Kalau tak anak yang kacau, en. suami lah yang mengacaunya...wakakakaka...

Rasa macam tak best jer bila blog tak ber-update nih. Banyak benda yang nak di coretkan, tapi...memanjang tak sempat. Award tak amik lagi, hutang TAG, Pack me love Giveaway & citer pasal Gathering Susu Ibu. Nanti² aku update yer (^_^). So sorry yer kengkawan klo komen ku sudah lama tak menyinggah di kotak komen blog mu. Nantikan kunjungan dariku yer...ahaks...


You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive