Sardin masak Kari

Wednesday, March 17, 2010

Tetiba plak rasa nak makan sardin masak kari. Sebelom ni tak der plak rasa nak makan. Biasalah kan, tekak ibu mengandung. Walaupon tak pernah buat sardin masak kari nih, tapi bila dah mengidam sangat, gigih tu cari resipi kat tenet. Sambil masak...sambil tengok resipi. Nampak sangat tak reti masak kari...ahaks...

Gambar ihsan dari google images

Pekat giler kari sardin nya. Macam mana tak pekat, habis sepeket serbuk kari aku pakai, sardin cap ayam brand cuma yg medium size jer. Kesudahannya...asyik ke toilet.


You Might Also Like

8 comments

  1. wah..1st time dengar sardin masak kari ni..habis tu cara dia macam buat kari biasa ke?nak resepi la dear..i failed bab masak2 ni..ekeke :p

    ReplyDelete
  2. pernah dengar tp tk pernah mkn lg sardin masak kari..macam mana rasanya ye!

    ReplyDelete
  3. my sister pernah cakap, sardine masak kari ni sedap tapi belum penah try lagi..
    :)

    ReplyDelete
  4. aku ingat ko tepek pic sendiri..nampak cantik..minyak pun tak pecah..hehehe

    sdp kan..

    ReplyDelete
  5. SASHA: Ha'ah, masak mcm kari biasa gak. Ala dear, resipi pon amik kat tenet (^_^)

    ZARIN: Sedap zarin, cubalah try.

    ReplyDelete
  6. ELY: Memang sedap (^_^)

    LL: Cubalah masak lady, sedap tau.

    ReplyDelete
  7. HADA: Sbb kari sardin aku tu tak brapa cantik, tu yg malas nak tepek. Aku 1st time buat, tu yg tak berapa sedap sgt tu (^_^)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive