Dear hubby...Study Smart ok

Friday, June 25, 2010


Dalam entry INI aku ada cerita pasal hubby yang nak further study. Alhamdulillah...permohonan diluluskan dan esok 26 June 2010, bermulalah class yang pertama. Class twice a months every weekend. Start dari pukul 9.00 am till 7.00 pm. Ini baru permulaan, esok² mungkin lebih dari 2 kali sebulan. Huhuhuhu...aktiviti weekend akan terbatas bila hubby dah start class. Tak per lah, untuk kebaikan.
 
Untuk suami tersayang, selamat menyambung pelajaran. Jangan notti² tau. Ingat halatuju belajar tu untuk apa. Isterimu dan anakmu ini akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kejayaan di masa akan datang.


You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Labels

Blog Archive