Hadiah Giveaway yang masih belum dapat, wajar ker tuntut?

Tuesday, June 29, 2010


Last year aku ada join giveaway ni, dapat lah free sample klo terpilih. Sekali nama blog aku naik untuk dapat free sample tuh. Happy lah kan. Email lah segala detail suma. Tunggu punya tunggu, barang yang di nantikan tak kunjung tiba gak, sampai aku pon dah naik lupa. Dah 6 bulan berlalu. Owner nya pon tak der plak announce kalau ada contestant yang masih blom dapat barang sila hubungi dia semula.

Aku bukak balik blog tu nak tengok pasal giveway yg di anjurkan, kononnya nak hantar email nak bagitau aku tak dpt² lagi barang tu, tapi tak der lah plak, blog sudah berubah. Hhhhmmmm...frust lah jugak kan. Tak per lah...tak der rezeki nak dapat sample free.

Skang aku tunggu hadiah contest yang lagi satu nih plak. Dah hantar detail awal bulan aritu. Tapi masih blom dapat lagi...huhuhuhuhu...


You Might Also Like

6 comments

  1. Fiza, benda cenggini memang selalu happen dalam alam maya, kan? Me pun pernah terkena..that's why kalu nak join online contest atau giveaway, me memilih sangat skarang ni.

    Anyway, jangan takut lak join mine yang yengah berlangsung sekarang..hehehehe..belum ada komplen lagi mereka yang dah menang my previous giveaway.. :)

    ReplyDelete
  2. hehe nk mintak mintak sgt cam malu pun ade kan. last2 kena diam jela. aritu kan kecoh pasal topik ni kan. siap ade yg gaduh2 lg rasenye. heboh gak la kisahnye.

    ReplyDelete
  3. aku pun tgh tunggu satu hadiah nie. dah byk kali bgtau penganjur dan pengajur pun dah tanya kat sponsor. tp sampai skrg masih belum dpt email dr sponsor tentang perkara nie.

    dah malas aku nak join. kalau join pun, aku join yg boleh caye je. eh, tp yg aku tunggu nie dr website yg biasa anjurkan contest gak. tp sama je. hareemmm! aku x salahkan penganjur, aku salahkan sponsor.

    ReplyDelete
  4. sebelum ni penah juga terbaca kes pasal penganjur tak kasi hadiah pada pemenang..

    ReplyDelete
  5. nieza ada gak yang tertunggak. tapi halal kan jerk la .. malas nak pening2 ... sendiri mau ingat la .... hihihi.

    takmoh gaduh2 macam blogger sblm2 ni ... benda kecik jerk

    ReplyDelete
  6. 6 bulan tu lama gak tu..cam saya dlu pernah gak dapat hadiah lambat..tapi akhirnya sampai gak umah..hehe..tak sure la berapa bulan baru dapat tu..

    just tanye jek la orang tu dlu kot..mana tau kot2 dier betol2 lupe ke..tertinggal ke..or dah post tapi orang pos wat hal ke..kalau kita tak bagitau maybe dier pon tak tau..

    hehe..pendapat saya jek..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive