Hari ni cuti...

Thursday, July 29, 2010

Ada check-up kat Hospital An-Nur, Bangi. 1st time check-up kat spital. Appointment dengan Dr. Khamsiah. Bukan main susah lagi nak call buat appointment. Pagi² nak kena kluar dah. Kalau lewat...confirmed lama nak tunggu. Iman...hantar nursery lah. Ibu & Abah nak dating berdua hari nih...ahaks...

Kepala aku pon dah 2 hari ni macam weng sket. Masa 1st pregnancy dulu pernah kena Low Blood, tapi tak der High Blood. Hopefully tak der apa² lah.

Hopefully jugak iman junior tak malu² nak menunjukkan jantinanya bila dr. scan nanti ☺☺☺


You Might Also Like

4 komen

  1. adik jgn lupa senyum kat ibu dgn abah yer... : )

    ReplyDelete
  2. hehe cemana nampak tak jantinanya ..
    :)

    ReplyDelete
  3. Weee Intan dulu pon ngan Dr. Khamsiah...suke sgt ngan dia, lembut dan soft spoken je orgnya :D

    Next check-up kalo fiza jumpa dia, minta sampaikan salam dari Intan ye...huu huu...tak tau lah dia ingat lg ke tak den nie :(

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page