Panas hati nih...

Thursday, July 08, 2010

  • Tak bley nak baca blog uols sebab loading lembab nak mampus dari pagi tadi.

  • Bila dah dpt baca blog uols, tak bley nak comment plak, trus kluar connection error. Dah lah nak loading sket punya lama, bila dah dpt tak bley nak comment plak.

  • Nak reply comment pon tak bley.

  • Nak buat entry baru amik masa setengah jam nak loading. Ada banyak nak citer nih.

Tu jer lah. So sorry tak dapat nak drop comment kat blog uols & klik iklan² untuk site income (^_^). Entry uols menariks² plak tu utk di comment. Esok aku terjah balik.


You Might Also Like

3 comments

  1. dia suh ko relaxs aje arinih hihihi

    ReplyDelete
  2. hehe tu la yg buat i geram gak kadang2... kelembapan tu boleh buat kita tensen gile kan.. hehe esp kalau ada topik best nak dibaca

    ReplyDelete
  3. rs cam x puas hati kan...xpe..later leh singgah lg ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive