The right way how to eat a Mangosteen

Friday, July 23, 2010

A good lesson....

Baru aku tahu macam ni rupanya cara kopek buah manggis (^_^)



You Might Also Like

15 comments

  1. hahaha...aku sian kat ko weii...weeiii tu kat blog aku, aku edit kat ko...antara kuih butir nangka dan badak berendam...hehehe

    ReplyDelete
  2. feveret nih...taktau gak,..tau asal bleh bukak makan je dah ok dah..hehe

    ReplyDelete
  3. selalu zai kupas manggis ikut suka aje...asal masuk mulut dah..

    ReplyDelete
  4. IZANN: Sian jer...☺☺☺, tu lah, ko tepek lagi gambo makanan (^_^)

    AMIRAH: Hehehehe...samalah, tau mkn jer.

    ReplyDelete
  5. Zaidah, btul tu. Lpas ni bley try cara mcm nih plak ☺☺☺

    ReplyDelete
  6. WAHH...NEW DISCOVERY FOR ME TOO :)

    ReplyDelete
  7. selalu belasah je.. senangla pulak cara ni

    ReplyDelete
  8. manggis ni sedap. masam-masam manis gitu

    ReplyDelete
  9. la serious i pun tatau kopek manggis.. slalu nak makan hubby kopekkan heheh

    ReplyDelete
  10. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  11. eh ye ke? tak penah tgk pun org mkn camni. yg sy plak tarik tangkai dia. pastu tekan ngan tgn bg terbelah dua. nanti nak beli la pastu nk test

    ReplyDelete
  12. KAK INA: Me too.

    NUR: Saya pon slalu belasah jer kopek.

    ReplyDelete
  13. HAS: Betul3x...sedap.

    LADY: Ala..la..la...sweetnya soh hubby kopekkan ☺☺☺

    ReplyDelete
  14. JOSH: Ok josh, no problem.

    NOJ: Akak pon buat mcm tu gak, nnt ko cuba buat mcm ni plak, pastu compare cara mana lagi senang (^_^)

    ReplyDelete
  15. ohhh cam tu...selama ni sy tekan & buah manggis akan terbelah dua

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive