Blog Menghina ISLAM dan Nabi Muhammad S.A.W...Siapa Makcik Hajjah Sitt Al-Wazura?

Thursday, May 26, 2011

Ber'istighfar aku masa baca blog sesat lagi menyesatkan nih. Aku pon tak tau apa motif di wujudkan blog menghina islam dan Nabi Muhammad S.A.W. ... penuh cacian dan makian. Memang gila lah orang nih.


Adakan penulis blog ni betul² islam? Kalau betul seorang islam...harap dia bertaubat dan mendapat hidayah daripada Allah.

You Might Also Like

9 komen

  1. blog tu dah tutup ke? aku try buka tapi tak boleh. dia tulis ape?

    ReplyDelete
  2. betul ke owner dia perempuan??ntah ntah menyamar kot..

    ReplyDelete
  3. betul ke makcik ni..ntah ntah menyamar kot..

    ReplyDelete
  4. salam kenal,

    semoga dia ni di kenakan tindakan!!

    ReplyDelete
  5. Assalam..
    Mungkin orang bukan Islam kot ni yg buat benda2 ni..

    ReplyDelete
  6. aku ada try buka blog ni tapi tak dapek lah plak

    ReplyDelete
  7. saya tak rasa penulis ni Islam, saya rasa dia menyamar je..
    tapi kalau betul dia Islam, harap bertaubat sebelum terlambat..

    saya benci blog mcm tu!! betul2 kurang ajar!!

    ReplyDelete
  8. salam..
    saya tak fikir tuanpunya dan penulis blog itu seorang muslim..orang islam tak akan sesekali menghina agama dan Nabi mereka..sekadar cubaan jahat seseorang yang bukan islam..

    ReplyDelete
  9. propaganda ni kut... huhuhu :(

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page