BLOGSPOT buat BLOGGER Merajuk

Monday, May 16, 2011

Bila Blogger is Currently Unavailable. Petang Khamis dah out of service. Tak bley log in, bila log kluar:


Ok lagi lah kan, mungkin sehari jer. Masuk pagi jumaat tak bley log in lagi. Adoiiiii...banyak nak citer nih. Kat Facebook memasing update status pasal blogspot buat hal. Hamik ko....sampai petang masih tak bley gak...hhhmmmmm...

Yang buat aku lagi hangin. Pagi ni buka blog, habis hilang semua comment...huhuhuhu...Comment bagi aku sangat penting. Aku sangat hargai comment² yang datang untuk setiap entry. Sayang sangat rasanya bila semua comment² tu hilang. BLOGSPOT...ko bagi balik comment² yang hilang tu.


Kosong sudah. Dari banyak comment trus jadi 'No Comment'. Harap² lepas nih tak jadi macam ni lagi.

You Might Also Like

2 comments

  1. waaaaaa.....sama la fiza...sedih kan bila coment2 ni hilang...huhu....

    ReplyDelete
  2. macam2 la pulak blogspot ni..ermm

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive