Cuba KOMEN sket...bley tak!!

Tuesday, May 31, 2011

Dah tukar setting kat bahagian comment. Itu pon lepas AYU suggest soh setting balik comment placement tu.


Selama ni aku set kat Embedded below post. Tapi lepas tukar ker pop-up window, barulah keluar kotak comment ☺☺☺. Haihhhhh...barulah mak tau noks apa function Comment Form Placement nih. Heran gak apsal aku nyer komen tak kluar pop-up window mcm uols sume, rupanya salah setting. Main tick jer, ishhh..ishhh..ishhh..

You Might Also Like

7 komen

  1. leh jek...aku lebih suka komen bentuk cam gini..takdelah aku wat dua tiga keje..hahaha...keji giler statement aku ni kan...hahaha

    ReplyDelete
  2. aritue nak komen berapa lama tak lepas huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahaha..dah pop-up la weiii.
    i pulak x reti nak tukar '0 comment' tu kpd ayat yg lebih fancy.
    e.g. '0 bebelan kengkawan'

    u tau ke?

    ReplyDelete
  4. baru ler besh nak komen..

    tp andai fiza ada buat setting reply to comment, ramai yg setting ke embedded below post..

    tak perlu camtu..buat je pop-up window..bila nak reply komen klik kat tajuk entry tu ..lepas tu reply cam bese

    ReplyDelete
  5. @isabelle:nak tukar ayat tu leh p kat design >>catatan blog (configue blog post)>>dekat 5 comment tu tukar lah ayat sendiri..& save!
    gudluck..!!

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page