AL-FATIHAH Buat DATO' WAN ABDULLAH WAN IBRAHIM

Wednesday, February 26, 2014



DaripadaNYA kita datang, kepadaNYA juga kita dikembalikan. Our beloved CEO/MD of UEM Sunrise passed away @ 5.00 am due to cancer. AL-FATIHAH. Smoga rohnya di cucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang² yang beriman.

Ok....masih dalam mood terkejut. Arwah baru jer balik dari menunaikan umrah. Tipulah kalau aku cakap aku tak nangis. Bergenang gak airmata bila baca whatsapp group. 


Ada gak gambar kenangan bersama Dato' Wan. YA! allah....sedihnya.

AL-FATIHAH




You Might Also Like

49 komen

  1. tanda bos yang baikni.. kot idak takderler nak sedihakan...

    ReplyDelete
  2. Innalillahi wainnaillahi raajiuun

    ReplyDelete
  3. AlFatihah... boss besar plak tu yang meninggal.. maunya ko tak terkejut..

    ReplyDelete
  4. takziah buat keluarga arwah..semoga arwah ditempatkan di kalangan org² yg beriman & semoga rohnya tenang di sana..al fatihah..

    ReplyDelete
  5. alfatihah..
    moga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman amin..

    ReplyDelete
  6. salam singgah. innalillah. Allah lebih sayangkan beliau. Al-Fatihah

    ReplyDelete
  7. AL-FATIHAH...Semoga arwah ditempatkan di sisi orang yang beriman..

    ReplyDelete
  8. Innalilllahi wainna ilahirojiun..tentu takde mood nak keje kan..

    ReplyDelete
  9. Al fatihah utk arwah & takziah utk keluarganya...

    ReplyDelete
  10. semoga ditempatkan bersama para solehin amin

    ReplyDelete
  11. Al Fatihah..

    salam takziah buat keluarga arwah Dato'...

    ReplyDelete
  12. salam takziah & alfatihah...doen nuffnang yer

    ReplyDelete
  13. salam k.fiza...
    alfatihah & salam takziah buat keluarga arwah.

    ReplyDelete
  14. Al-Fatihah.. Salam Takziah buat keluarga arwah....

    ReplyDelete
  15. Al-Fatihah buat arwah dan moga keluarga arwah kuat dan tabah dalam mengharungi dugaan dariNYA.

    ReplyDelete
  16. alfatihah semoga rohnya dicucuri rahmat allah

    ReplyDelete
  17. alfatihah semoga rohnya dicucuri rahmat allah

    ReplyDelete
  18. alfatihah semoga rohnya dicucuri rahmat allah

    ReplyDelete
  19. Innalillah. Hensem juga ye arwah ni.

    ReplyDelete
  20. Al-fatihah buatnya...byk yg dipelajari darinya selama kebih kurang 5 tahun di bawahnya...semora arwah ditempatkan bersama mereka yg beriman.

    ReplyDelete
  21. al-fatihah.. semoga arwah dicucuri rahmat. eh eh.. UEM ni bkn company bina jambatan ke 2 penang ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg bina 2nd penang bridge tu UEM Builder. Under UEM Group gak lah. UEM Sunrise more to property & development.

      Delete
  22. Al-fatihah dan semoga arwah ditempatkan bersama mereka yang beriman. Byk yg dipelajari darinya sepanjang 5 tahun bekhidmat di bawahnya...will be sadly miss.

    ReplyDelete
  23. salam takziah buat keluarga arwah..semoga rohnya dicucuri rahmat..
    saya pun agak terkejut gak dgr berita ni sbb rasanya mcm baru je aritu akak upload gambar masa raya tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah sue. Sedih sangat². Akk join UEML tahun 2005. Arwah join 2006. Kiranya dah 8 tahun gak lah jadi staff dia even tak report direct.

      Delete
  24. saya salah seorang daripada kawan arwah semasa arwah menerajui pesama MK dulu,saya amat amat terkejut bilamana mendengar berita kematian beliau patang semalam,dan kini saya berusaha mencari alamat dan contact balu arwah utk mengucap takziah...salam takziah kpd keluarga nya dan semoga roh nya ditempatkan bersama org org yg beriman,alfatihah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En Syed mohamed. Kami sebagai staff pon terasa sangat kehilangan. Arwah mengidap lung cancer tahap 4. Dapat detect pon bulan nov/dec last year. Dan doc ckp jangka hayat pon dalam 3 bulan. Arwah tinggal kat bukit jelutung.

      Delete
    2. saya pernah ke rumah arwah di bkt jelutong suatu ketika dulu semasa arwah dgn guthrie tapi pada yg sama arwah kata nk pindah berdekatan dgn rumah lana nya juga katanya,...dan 2011 saya menjalani pembedahan brain tumor ingatan saya agak kuarang sikit ,saya ingat saya yg akan pergi dulu sbb tu semalam saya menangis dan sebak sampai skrg bila mengenang arwah krn arwah dan datin lisa rapat dgn kami dulu.

      Delete
    3. semoga keluarga arwah tabah menghadapi ujian dari allah ini sbb semua yg hidup pasti mati.

      Delete
    4. cik fiza kalau dpt apa apa info ttg keluarga arwah mohon kongsi bersama,insyaallah esok saya aqkn mencari keluarga arwah di bkt jelutong.terima kasih cik fiza.

      Delete
    5. En. Syed Mohamad. Mungkin bley contact wife arwah, Datin Lisa Zain through FB.

      Delete
  25. Al-fatihah... salam takziah yer fiza...

    ReplyDelete
  26. arwah sorang insan yg hebat dikaca mata kami kawan kawan nya.

    ReplyDelete
  27. arwah sorang insan yg hebat dikaca mata kami kawan kawan nya.

    ReplyDelete
  28. arwah sorang insan yg hebat dikaca mata kami kawan kawan nya.

    ReplyDelete
  29. Baru dapat E-Mail UEM, Baru tau Arwah dah meninggal. Al-Fatihah....

    ReplyDelete
  30. innalillahiwa innailaihirojiun.... Moga rohnya dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  31. Al-fatihah kepada arwah dan takziah kepada keluarga beliau

    ReplyDelete


Labels

Instagram