Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

Tuesday, February 11, 2014



Merajinkan diri di petang hari dengan join segmen dari Abak dari blog Lorong Cinta ni. Jom join. Menambahkan kenalan sambil merapatkan ukhwah katakan. Ada hadiah dan review untuk blog yang terpilih. Klik jer banner tu yer.

Akan tamat pada : 28 Februari 2014


You Might Also Like

45 komen

  1. gud luck...xdan laa nak wat...kalot byk keje plak pepetang nie..haishh..

    ReplyDelete
  2. Insya Allah,,,ada masa saya nak join

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  4. gd luck yer.. done nuffnang kat sini !

    ReplyDelete
  5. salam,kak fiza, nak jade wakil dealer di Bangi??boleh je..cas penghantaran ke sama RM10..akk emel saya la..kite borak sana.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. semoga berjaya dan murah rezeki ye kak. hehehe

    ReplyDelete
  7. Saya pun dah join.. salam ukhwah.. :)

    ReplyDelete
  8. salam ukhuwah.. dtg dari segmen yang sama n dah follow akak fiza. ;)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Kunjungan balas #1015 dari segmen yang same.....salam ukhwah...

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dr anis..thanx dtg blog anis ye.. anis follow.. :)

    ReplyDelete
  11. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah...
    balas kujungan...
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari nana.dtg dari segmen yang sama.Da follow sis :)

    http://mummysoffya.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. salam jumaat.. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  14. selamat malam,
    follow sini
    jemput ke blog okay ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. salam ukhwah dan follow sini..btw dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  16. moning sabtu! saya dr segmen yg sama..balas kunjungan.nice blog ^^

    ReplyDelete
  17. hai hai. jenjalan sini dari segmen yang sama. done follow. =) jom singgah dan follow me back. ^^/

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  18. Salam ukhwa...
    cik follow awak :)
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  20. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. Salam.. balas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  22. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. Salam. Nisa datang sini daripada segmen yg sme. Done following :) all the best!!

    ReplyDelete
  24. salam ukhwah..balas kunjungan sini :) done follow :)

    ReplyDelete
  25. salam ukhuwah fiza.... balas kunjungan & done follow.

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum Fiza…. :D
    Idah datang balas kunjungan… selamat berkenalan… :)

    ReplyDelete
  27. Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
    http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum..
    salam ukhuwah..
    kte dah follow sini..

    http://leylanurjati.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum. datang membalas kunjungan dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  30. As-salam. Mummy singgah follow.. salam perkenalan.
    http://macam-macam-ann.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. membalas kunjungan n done follow :D

    ReplyDelete
  32. Done follow here 1058 dari segmen y sama

    ReplyDelete
  33. Cikgu Faiz singgah sini pulak ye..
    salam perkenalan :)
    done follow 1059

    ReplyDelete
  34. Dari segmen yg sama.. Saya follow,+Google dan isi tabung nuffnang!! http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  35. hana datang membalas kunjungan...dh follow sini

    ReplyDelete
  36. balas kunjungan kembali~
    done folo ^^

    ReplyDelete
  37. Salam perkenalan fiza. Wawa datang dari segmen yang sama dan follow sini :)

    ReplyDelete



Labels

Facebook Page

Blog Archive