EPHYRA | Rezaki IntaNBerliaN Mega Giveway 2014

Tuesday, February 25, 2014



Alhamdulillah. Rezeki join Giveaway. Sangkut gak nama. Dan paling tak sangka. dapat trial pack EPHYRA plak tu. Ina macam tau² iols teringin nak try EPHYRA ni...hehehe...Thank you so much Ina, Alisha and Aqilah ☺☺


Betul uols. Sana sini dok citer pasal kehebatan EPHYRA. Terasa ingin mencubanya lah jugak khenn.  Hati dah mula memanggil² soh try EPYRA nih. Sekali tak sangka plak menang EPHYRA. Rezeki...rezeki...Rasa tak sabar plak nak dapat hadiah nih dan rasa tak sabar nak mencuba produk EPHYRA...ekekeke...

Note: Even aku jual shaklee, tak semestinya aku tak boleh nak makan produk lain kot. Tak menjadi kesalahan yerp. Uolss dah tadah air ker? Kan dah cakap, harga tong meningkat naik sejak air nak kena catu nih.


You Might Also Like

27 komen

  1. tu la tgk url mung dah tau mesti naik ni..tahniah

    ReplyDelete
  2. tahniah...bestnya..tapi memang best tau product ephyra nie..

    ReplyDelete
  3. uwahh tahniah fiza..pasni bole sharing kat we all akan keberkesanan prodak EPHYRA ni..

    haa bab catu air ni..adoii lemah ghasanyer nak citer..
    rege tong air..selalu macam ni ambil kesempatan dalam kesempitan orang lain huhu..

    ReplyDelete
  4. Tahniah Fiza...
    Kalau dah rezeki tu tak kemana.
    Kakak tak pernah lagi mencuba product ini.

    ReplyDelete
  5. Tahniah..lepadni berseri2 la dia..

    ReplyDelete
  6. wahhhh sonok nya sis!! yang diidam terbang ke pangkuan tue ;)

    ReplyDelete
  7. tahniah..bestnya memang..merasa la minum ephyra..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah Fiza..
    tak rugi kan kalo rajin joint GA nih..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah fiza! Dpt trial ephyra lg u! =)

    ReplyDelete
  10. tahniah fiza,ber ephyra lah lepas ni :)
    dan2 harga tong naik..
    moga dimudahkan urusan kawan2 kat sana,
    turunlah hujan rahmat mu ya Allah
    insha Allah

    ReplyDelete
  11. tahniah kak...sy dpt baju muslimah

    ReplyDelete
  12. tahniah fiza. lps minm ephyra blh lah review kat blog

    ReplyDelete
  13. besttu.. tahniah.. tahniah.. nanti berseri2ler wajahnyer..

    ReplyDelete
  14. Tahniah noks.....aku pun rasa2 nak cuba ephyra ni...cam ok je kan :-)

    ReplyDelete
  15. tahniah kak.berephyra la lepas ni ye. hihi

    ReplyDelete
  16. tahniah...pasni cantiklah kulitnya

    ReplyDelete
  17. tahniah fiza.. mmg dah tertulis rezeki kita tu !

    ReplyDelete
  18. salam k.fiza..

    tahniah... untung uols.. hihi.. rezeki alhamdulillah...
    umah cma dah tadah air 3 tong besauu.. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah.. bestnya menang.. dpt ephyra pulak tu huhuhuhu ... sy mmg join x pernah ada rezeki...

    ReplyDelete
  20. tahniah kak menang GA. Selamat berephyra :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  22. tahniah yer... awal2 dah tau awk antara pemenangnya! rezeki2..

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page