Erin (..life after "i do") First Giveaway

Tuesday, February 04, 2014


Daddy and Baby Cool 

SYARAT PENYERTAAN 

Mode garang is on! keskes 

1) Follow blog ..life after "i do" 
2) Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway
3) Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu. 
4) Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)
5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.
6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha 
7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014
8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu 
9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini


Menarik kan frame gambar ni. Kalau nak sebijik, boleh lah mencuba nasib join giveaway Erin ni. Gambar yang di pertaruhkan adalah:


My tough hubby...SUPERABAH to our SUPERKIDS...Limited Edition dan hanya Satu di dunia kami...cewahhhh...Multitasking daddy. Di pinjamkan tangan untuk menolak stroller anak nombor 2. Di berikan bahu untuk menggendong anak nombor 3. Anak nombor 1? Di berikan tugas untuk pimpin tangan ibu dia. Kan cool tu...hehehe....


You Might Also Like

25 komen

  1. gud luck ya...

    **congrats...bru je lpas bce review KA....hehe....smuge trus bjaya dlm berbelog...thnks sbb slalu singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  2. sangat comel rasa mahu ambil gambar saat indah ini.sok dah dewasa tak jumpa kenangan seperti ini

    ReplyDelete
  3. Cool.. suka tgk gmbr SUPERABAH tu noqs..
    nway gud luck eh :)

    ReplyDelete
  4. sapelah antara yg bertuah tu nanti yer..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete
  6. Good luck! Nice entry and pic sis :)

    ReplyDelete
  7. Wah memang hebat la husband akak.. multi-tasking betul.. bertuah akak.. =D
    Btw Gud luck yer..=D

    ReplyDelete
  8. good luck kak!
    mcm ada chance nak menang je ni. hehehe

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen Fiza.. good luck..
    mmg nampak SuperAbah tu...:)

    ReplyDelete
  10. wah.. wah... wah... superhero!! ahaks... good luck fiza...

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page