Guess The Emoji

Wednesday, February 05, 2014


Jebak ngan game ni skang. Tapi tak der lah jebak sampai tak boleh tido dek penangan emoji ni khenn. Sekadar mengisi masa yang ada especially time memerah hasil tenusu. Tapi jawapan dia dah ada pon...hehehe...Tak der thrill lah kalau macam tu. Haipppp...kalau dah puas memerah otak tapi tak jumpa juga jalan penyelesaian barulah kita tengok jawapannya. Boleh gittew...ekekeke...

Note: Kebosanan tahap gaban dipetang hari ni :-(




You Might Also Like

25 comments

  1. X pandai meneka...asyik kena tanya kengkawan kat fb jer :)

    ReplyDelete
  2. tulah..rasanya dah ramai jugak main games nie..

    ReplyDelete
  3. makin digilai...sayang sy punya hp tak ada android...hehehe

    ReplyDelete
  4. ha? game apa ni ?.. nak muat turun juga!!

    ReplyDelete
  5. Akak pon kalau bosan tahap gaban..selongkar semua game yg bole main hehe :D

    ReplyDelete
  6. adik saya pon dah terjebak debgan game ni :)

    ReplyDelete
  7. Dah makin glamer game ni kan.. tapi sy tak cuba main lagi...hehe

    ReplyDelete
  8. Belum terjebak lagi dengan emoji ni.hehe

    ReplyDelete
  9. wahh game nie...adik acik pun same suka sangat game nie

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  10. ramai dok layan game nie skrg kan.. farah blm terjebak..=D

    ReplyDelete
  11. sesekali merelease2 tension leh layan ler game ini !

    ReplyDelete
  12. kalau bosan selalu saya akan gigit jari heee..tapi selalu buku novel jadi mangsa

    ReplyDelete
  13. salam k.fiza..
    eheh..cma pun dah terjebak..tp sampai lvl 20 jer.. tak dayo den

    ReplyDelete
  14. ramai dah terjebak.... akak dah lama tengok budak2 ni main... suka gak tanya akak jawapannyer.. malas nak jawab dia kata tolongler.. tolongler...

    ReplyDelete
  15. xmain lg game ni.. takdo masa, huwaaaa

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive