KEYWORDS | Hoiiiii!!!! Tak der benda lain ker nak cari ha...

Friday, February 21, 2014



Ko tengok ni...ko tengok. Rasa nak fengsan jap. Bila masa plak blog aku ni jadi blog 18sx. Blog ni suci murni hokey. Pengalaman seks dengan guli lah...tak menahan betul. Seks kat kantin skolah lah. Hoiiii...ko dah gersang sangat ke apa.

Citer pasal kantin skolah yang aku pernah up entry adalah pasal [MAHALNYA HARGA MAKANAN KAT KANTIN SEKOLAH]. Keywords yang lain ni kalau ada yang nak baca dan nak cari, ni link nya:

Seorang ibu menyusu, bolehlah baca [DUGAAN SEORANG IBUYANG MENYUSUKAN ANAKNYA]

Contoh qada'. Ni pon menarik jugak untuk pembacaan uols. Meh baca dan fahamkan betul² [QADA' dan QADAR yang perlu diketahui dengan JELAS maksudnya!!!]. Jangan asyik nak salahkan takdir jer bila berlaku sesuatu.

Resipi bebola daging bolehlah refer kat [Resipi Bebola Daging yang Simple]

Doa dan penawar ilmu hitam. Ni pon keyword hot yang masuk dalam blog aku ni. Ramai gamaknya yang terkena ilmu hitam dan nak cari penawar kot. Ini linknya [SIHIR CINTA, PENAWAR SIHIR dan SIHIR PENGASIH HALAL]. Silalah baca yerp.

Ok...ini jer lah kot. Selamat membaca pada yang terlepas entry² nih.

Note: Ntah apa² lah dorang ni khenn. Yang tak senunuh di carinya. 




You Might Also Like

36 comments

  1. Assalamualaikum awak. ahhaha sengal betul siapa yang terlebih cerdik cari benda2 kotor kat internet ni? adoyaiii geli tengok tau dak +_____________+'

    ReplyDelete
  2. ekeke..keyword takleh blah..budak2 sekarang itu le yg dicarinya rosak betullah..

    ReplyDelete
  3. keh keh keh...adoiiii...dah macam2 dah orang carik

    ReplyDelete
  4. ish3..dahsyat betul yg depa cari tu...

    ReplyDelete
  5. pemikiran org2 pelik.
    leh jugak search mcm tu.

    ReplyDelete
  6. Macam2 keywords pelik orang cari kan.. lawak betul keywords tue..;)

    ReplyDelete
  7. Haha... Pelik betul. Benda gitu pun ada jugak org cari yer :)

    ReplyDelete
  8. hahaha... diorg mmg da x de keje!!

    ReplyDelete
  9. nampak sgt zaman skrg nk thu ilmu seks gugel jek..pstu mcm2 kes jadi..

    ReplyDelete
  10. salam k.fiza..

    ahaha..okeh..tanjat gegerl tgk keyword dlm kotak pertama tewww... :p
    guli guli?? :p

    ReplyDelete
  11. kalau yang search ni budak mentah.. memang haru birulah...macam-macam di google nya

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum fiza...betul tu kekadang mmg keluar benda2 yg bukan2 mcm ni...:)

    ReplyDelete
  13. hoi, yang tak senonoh semua cari kat sini muahaha. pelik2 kan carian dorang ni.

    ReplyDelete
  14. Apa nak buat seks dgn guli guli? Ooo i think i know. Ada sex toys yg mcm guli2 kot.

    ReplyDelete
  15. Ni mesti kes fiza dan twitter dulu tu..
    Tak senonoh btul dorg ni tau

    ReplyDelete
  16. hahaa.gelak dlu kak. sory.
    apa la dlm pikiran org yg dok foggle tu.adoiii

    ReplyDelete
  17. seram pula tengok keyword tu.. pelik betul cari maklumat 18sx..

    ReplyDelete
  18. hadoi.. pernah juga kena mcm ni.. keyword merepek2 diorang cari.

    ReplyDelete
  19. camanalah ter masuk tuu... huhuhu.. sabar jelah...

    ReplyDelete
  20. Benda tak senonoh...memang syok jelah layan dorang ni

    ReplyDelete
  21. camner la ada terfikir camtu eks... sabar jew la

    ReplyDelete
  22. keywords ni kadang2 di luar kewarasan kita pulak.. kat blog saya pernah org cari cara nak buat nasi kangkang... sapa la gamaknya nak buat kerja2 terkutuk tu yer

    ReplyDelete
  23. Haha. Memang entah apa-apa jer...

    ReplyDelete
  24. macam mana lah bolih sesat pencarian 'pengalaman .... dengan guli-guli tu?'

    ReplyDelete
  25. eiii sapalah yang tak senonoh tu kan

    ReplyDelete
  26. aouchhh..
    budak mana la google mde2 gittuu?

    ReplyDelete
  27. cittt...tak senonoh betul org yg taip keyword tu...

    ReplyDelete
  28. aduhai benda2 yang dicari ni ,. bukan2 lah.. done nuffnang yer !

    ReplyDelete
  29. pelik2 plak depa cari..adakah patut.....haha

    ReplyDelete
  30. kikiki.. sabo jelah ntah ape² je lah dia org ni cari yang bukan²

    ReplyDelete
  31. hahhahaha tergelak tgk keyword tu... gaya macam bebudak sekolah yang cari tu... huhuhu

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive