Sambil ber SHAKLEE, Kita ber EPHYRA ☺☺

Friday, February 28, 2014


Alhamdulillah. Dapat gak merasa trial pack Ephyra nih. Selasa dapat tau result GA IntaNBerliaN, terus email kat ina detail. Hover tak hover lah haku kann. Sekali hari rabu dah dapat barangnya. Memang pantas dan cepat betul lah service. Malam tu jugak ber EPHYRA. 

Risau gak takut tak sedap ker...boleh diterima dek tekak ker ni. Sekali bila dah minum 'eh! sedaplah. Macam air oren rasanya'. Kita tengok jer lah hasilnya nanti yer. Kalau best, boleh continue. Tapi Shaklee pon on jugak. Supplement tambahan di kala usia makin meningkat remaja *lah sangat katakan. Rasa bertenaga sket bila makan. 


Note: Kalau makan supplement ni, air masak kena minum banyak. Pastu mula lah asyik nak ke toilet jer.



You Might Also Like

22 comments

  1. membuang segala yg ada..tu yg ke toilet kan..tahniah yee..

    ReplyDelete
  2. wahh.... Ephyra pula... macam best jer minum tuu... hehe....

    ReplyDelete
  3. wahhh..semakin gebus laaa ko nnt noks...hahaha..

    ReplyDelete
  4. mulus la lepas ni..shaklee pon amik..ephyra pon minum..
    sedap kan ephyra ni..
    zee dah abis 2 kotak tapi beli trial pek jer la..hihiihi

    ReplyDelete
  5. selamat ber ephyra terbaikk.. nanti tunjuk hasil tau.. tau.. kongsikan.. alhamdulillah sy pun continue jgk selagi mampu.. yg penting ade blogger jual murah...

    ReplyDelete
  6. bestnya bervitamin... moga menampak kan kesan yg betul2 memuaskan...insyaAllah ya Fiza...:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak, bestnya hadiah ephyra! nanti review kesannya tau. hehehe ~~~

    ReplyDelete
  8. tahniah la fiza..ber ephyra ler gamoknyer..

    shaklee tak kurang hebatnyer..dah terbukti keberkesananyer..

    ReplyDelete
  9. haritu member ada suggest ambbik vivix ehh tah betul ke tidak nama tuh akekeke

    ReplyDelete
  10. Shaklee mmg wajib ambik tiap2 hari.. cuma ephyra jer belum cuba lagi.. ;)

    ReplyDelete
  11. banyak betui kan produk best2
    tu pun dah banyak try yang yang ni
    elken pun dah try ada jugak jns oren..mih3 :)

    ReplyDelete
  12. wah merasa la pakai ephyra...!! btw tahniah... menang GA ina tu... :D

    ReplyDelete
  13. Ramai orang bercerita tentang produk EPHYRA ni...

    ReplyDelete
  14. tahniah skali lagi yer fiza.. bestnye dpt ephyra.. nnti buat testimoni plak eh.. hihi

    ReplyDelete
  15. salam k.fiza..

    tahniah! menang set ephyra gojess tu..makin cantik la lepas ni yer... hihi :)

    ReplyDelete
  16. ye haa. selamat berephyra kak.
    nanti update kesannya ye

    ReplyDelete
  17. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive