SHAKLEE banyak Kesan Sampingan!!!

Monday, February 24, 2014

Peringatan buat semua. Tolong lah sedar. Memang banyak sangat kesan sampingan bila amik SHAKLEE ni. Dah banyak kesan sampingan pon masih ramai yang nak amik jugak. Pelik kan. Meh nak citer sket apa kesan sampingannya.

OMEGA GUARD

Amik Omega kononnya nak tingkatkan memori dan memperbaiki tahap fokus untuk jadi lebih baik. Tapi kan, dalam masa yang sama boleh juga menguruskan badan. Bukan itu jer tau, ia juga memelihara kesihatan jantung dan boleh mencantikkan kulit.

OSTEMATRIX

Amik Ostematrix untuk kesihatan tulang. Tetiba boleh pulak memperbaiki kekejangan, kebas² tangan dan kaki. Boleh plak tu mengelakkan sembelit.

ALFALFA


Amik Alfalfa kononnya nak membanyakkan susu ibu. Sekali dapat package badan jadi ringan sebab ianya menyingkirkan lemak dan kolestrol. Masalah resdung pon berkurangan. Yang paling best, boleh merawat masalah keputihan wanita, membesar, menegangkan payudara dan juga bertindak seperti kacip fatimah kepada isteri...aauuwwww...dan lagi, bagus untuk allergic dan eczema.

ESP

  

Amik ESP untuk menambahkan tenaga. Eh!!!! tetiba kulit jadi cantik, halus, gebu, tegang, anjal dan berseri² lah. Parut jerawat pon semakin berkurangan. Best kan.

Stress tak? Stress kan sebab banyak sangat kesan sampingannya. Nak kurangkan stress tak? Meh amik ni:

B-COMPLEX


Bukan saja meredakan stress, boleh juga meredakan sakit kepala, kemurungan dan tekanan. Mencegah penyakit anemia @ kurang darah pon ia juga dan memelihara kulit, rambut, kuku dan otot yang sihat,

MaCam suspen jer tajuk tu khenn. Buka kesan sampingan yang memudaratkan. Tapi kesan sampingan yang baik. Kalau uols nak rasa kesan² sampingan ni. Boleh lah contact iols:


Harga terlajak murah...harga kawan²...harga kasih sayang peluk cium iols bagi kat uols. Boleh SMS/WhatsApp/PM/CALL. Tapi call untuk tanya pasal SHAKLEE yerp. Jangan tanya pasal service lain. 

Note: Ini lah cara aku nak menambah side income. Alhamdulillah...dapat juga hasil. Tak kira lah berapa amount nya, tapi ia tetap rezeki. Sikit² lama² jadi bukit kan.






You Might Also Like

15 komen

  1. Assalamualaikum awak. hehe bagus kesan sampingannya. sheila pun dah beli dan rasa sendiri ~~~

    ReplyDelete
  2. hihi ingat kan kesan apa fiza..suspen je....tapi betul amik ostematrix nak ilangkan sakit pinggang hari2 pi toilet mmg best..

    ReplyDelete
  3. semuanya kesan sampingan yang baik tu.. :D

    ReplyDelete
  4. hehehe..kesan sampingan terbaikkk

    ReplyDelete
  5. sabar je la... kejut org je... hheee

    ReplyDelete
  6. hik!hik!..kemain tajok tuu....sy mkn B complex & grape seed tu...

    ReplyDelete
  7. memang bagus..akak pun tgh guna nih

    ReplyDelete
  8. Bagus reverse advertising lagu ni… tarik minat utk reader terus baca… hihihi
    Saya pun mmg selalu import shaklee dari M'sia… baru badan rasa ringan sikit...

    ReplyDelete
  9. skrg ni aju mkn alfalfa, cinch, omega, lecithin ;)

    ReplyDelete
  10. ramai yang cakap bagus.. tapi belum cuba.. hehehh

    ReplyDelete
  11. hehehe terbaik.. mmg bnyk manfaatnya kalau rajin makan.. alfafa tu seuju sgt mmg mengetatkan kalah anak dar auwwww jugak hak.. hak . hak..

    ReplyDelete
  12. salam k.fiza..

    cma pun akui..sbb cma pengguna vit c.. ingat leoas ni nk try Herb Lax lak.. :)

    ReplyDelete
  13. wah pandainya promote....!! tetiba rasa macam nak beli semua... hahahhaha

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page