Tempat LEPAK Paling Best!!!

Thursday, February 13, 2014

Best sangat bagi Iman Qhalif. Bukan lepak kat Shopping Complex, kedai mamak dan yang sewaktu dengannya. Tapi kat sini:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Dalam laci sambil tengok tv...hahaha...amacam. Best khenn. Nasiblah awak tu ringan lagi. Kalau berat macam ibu nih, mau patah berderai laci tu. Dalam banyak² tempat, dalam tu juga dia buat port...haishh...

Note: Blur tak habis lagi. Citer pasal anak jer lah...haha..

You Might Also Like

39 komen

  1. boleh jadi bahaya juga tu..mesti mamanya ada kat situkan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum awak. ahha comelnya port dia.. habislah.. jangan rosakkan laci mak sudahlah. hihii baby boy memang lasak kan?

    ReplyDelete
  3. Bleh geng ngan nayli n izz
    Sume ada pengalaman dok dlm laci
    Haha

    ReplyDelete
  4. ok geng ngan izz ni..mmg port dorang2 ni la kan...macam laci meja doreamon

    ReplyDelete
  5. baik punya port..hahahaha...bgtau iman qhalif, nnt celebrate besday dgn auntie eza okeh...

    ReplyDelete
  6. Hahhaa... comell nya tmpat lepak Iman tu...kihkih

    ReplyDelete
  7. imiginasi tinggi budk ni.. mesti dia fikir duk tempat menyorok yg best lah tu.

    ReplyDelete
  8. dalam laci memang port lepak baby2 kot. dedulu masa kembar sebaya qhaliff pun laci dapur jadi sasaran. yang bestnya... sorang masuk... sorang dok tolak. pastu gelak sama2...

    ReplyDelete
  9. hahahahaha..saya senyum meleret ke telinga tgk gelagat qhalif ni..port terbaiklah!!!
    bambam dulu port dia bawah almari tv, kat tempat letak cd tu semua. port kat situ sbb pembahagi tu dah xde. relax je dia lepak situ. hahaha

    ReplyDelete
  10. Follow sini. datang dari segmen lorong cinta. Keep in touch dear.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum fiza...wah ada port tempat lepak yer...;)

    ReplyDelete
  12. hahaha... baik punyer port iman qhalif. ni mesti mak dia masa kecik dulu selalu nyuruk dlm laci ni. hehe,.

    ReplyDelete
  13. haha..dah macam lawak petang rasenyerr..ketawa sorang - sorang akak nengok gelagat anak fiza ni..
    masa tengok tajuk n3..akak dok tepikir..mesti lepak atas katil kerr..last2 drawer gupernyer hehe :D

    ReplyDelete
  14. dalam laci jugak port dia yea fiza :)

    ReplyDelete
  15. amboiii tempat lepak diam..dalam drawer tu..hebat betul..

    ReplyDelete
  16. muahaha ambik kau, laci terus. ada dia bawak bantal selimut masuk sana sekali tak?

    ReplyDelete
  17. aaaaa.... comel sangatt... ^^,

    ReplyDelete
  18. tempat lepak terbaik tu..boleh join ker.

    ReplyDelete
  19. Comelnya dia, dalam laci pun boleh jadi tempat bermain. Jaga2...bahaya tu!

    ReplyDelete
  20. salam k.fiza..

    hehe..keletah anak2 ni mcm2 ...anak2 cma dlm bakul lepaknye.. hihi..
    comey qhalif ni

    ReplyDelete
  21. hehehe.. seronok kot dier duduk kat situ... done nuffnang yer

    ReplyDelete
  22. eh tak jatuh ke tuh kak..seriau lak sy tgk

    ReplyDelete
  23. mcm mana qhalif masuk? panjat guna kerusi eh.. hehehe

    ReplyDelete
  24. amboi.. bukan main lagi port dia.. macam cite doraemon.. nak g ke waktu lain.. hihi

    ReplyDelete
  25. Waa seronok duk dlm laci gitu yek qhalif...elok2 jgn terkepit ygn sudah yer...

    ReplyDelete
  26. Hahaha..laci pon blh masuk ea...mak aiiii...jadi je yer

    ReplyDelete
  27. sabar je la. dia masuk sendiri ke kak?

    ReplyDelete
  28. hahahha.. comel je pic ni.. teringat naak sedara Ros, baby Arif.. memang suka 'lepak' dalam kabinet tv.. hihihi

    ReplyDelete
  29. ntah2 dia terikut2 doraemon tak? hihihihi comel je pangai tue

    ReplyDelete


Baju Muslimah Kanak-kanak

Labels

Instagram

Facebook Page