Terima Kasih Kakakku KESUMA ANGSANA dan ADIK ☺☺

Friday, February 07, 2014



Last year kak KA ada buat segmen. Segmen soh tinggalkan komen tentang blog kakak kita ni lah. Apa yang best...apa yang tak best. Apa yang uols suka baca dan apa yang uols benci. Tak sangka plak komen ku telah terpilih. Jangan tak tau, siap ada penolong juri lagi ko. Siapa lagi kalau bukan anak kak KA, si adik yang bijak lagi keleteh tu. Tanjat gegirl bila blog terpilih untuk di review 


Antara komen kak KA. Touching gegirl uols...ahaks...In shaa allah, nak ubah sket blog ni nanti. Nak tukar cat baru. Nak tukar header baru. Erkkkk...nak tukar sumalah...hehehe...Bab label tu pon ada betulnya. Aku pon tak perasan banyak bebenor label yang aku letak. Gila tepek label gamaknya Thanks atas komen mu itu kak. Akan ku perbaiki kekurangan nya nanti. 

Last but not least, Mekasih banyak² sebab memilih blog adikmu ini untuk di review. Mekasih adik sebab pilih blog kakak *tak nak lah panggil aunty...haha...Siapa yang tak suka blog kena review kan. Siapa yang belum kenal kak KA, silalah terjah. Tak rugi sebab kak KA ni rajin datang bertandang. Entry pon hari² up to date sampai tak larat nak kejar. 

Apalagi...gi lah terjah skang.

Note: HAVE A GREAT WEEKEND UOLS 



You Might Also Like

31 comments

  1. eh, jgn laa tukar...dah cantek pon...cuma side bar kanan tu laa, mcm panjang sgt...nak kena scroll sampai bwh..bwh entri kosong jeee...dah cantek tauuu cat umah nie...xmo pakai fancy sgt..kang mata sy rabun..hahaha..

    ReplyDelete
  2. Tahniah terpilih.... BEstla org review blog kita ....hheee

    ReplyDelete
  3. Bila KA pilih komen Fiza untuk direview, KA tanya Adik, ok kan komen dier ni, boleh pula Adik jawab cenggini...mmg bestlah sebab dier pun ada 3 anak macam Ummi ! He He He

    ReplyDelete
  4. akak tak pandai nak adjust2 blok tukar cat bagai ni....

    ReplyDelete
  5. hai fiza ..tahniah ye dr akak..mmg tak rugi pon jadi follow blog fiza :)
    blog KA pon apa kurangnya..rajin pulak tuannya ..follow KA!! tu dah pasti..:)

    ReplyDelete
  6. salam k.fiza..
    alhamdulillah terpilih.. untungler ade orang komen2 gituuu
    hihi..nnti cma p terjah blog ka

    ReplyDelete
  7. blog saya dah berkurun tak tukar cat..tak ganti langsir...hahahaha

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan fiza supermom....

    ReplyDelete
  9. salah satu blog sy sering ke sana..hai kita jer tak cukup tangan nak mesra cam admin nie heeee

    ReplyDelete
  10. KA ayut knl jgk..slalu ke sana sbb dlm bloglist dh... ;) bestkn kna review....berubah nmpk ye lpas ni ye kak blog ye.

    ReplyDelete
  11. tahniah ,bestnya kena review ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  12. Wah! Tahniah Fiza..! Tak sabar nak tengok rupa baru blog ni.. Mesti bertambah2 kebaboom! ^_^

    ReplyDelete
  13. Selalu juga terjah blog KA... tahniah Fiza... bestnya kena review...:)

    ReplyDelete
  14. Tahniah sebab salah blog yg tercalon utk di review oleh KA
    Sebuah penghargaan dari teman sesama blogger Fiza.

    ReplyDelete
  15. wow,..komen yg membina..baru ade semangat nak update blog, heeeee~ sukses selalu Fiza...

    ReplyDelete
  16. tahniah..
    xpa baik untuk perubahan blog kan..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum.. alhamdullilah. nanti repair la mana patut. tapi blog awak dah cantik dah sheila tengok. hehehe

    ReplyDelete
  18. saya pun kena review kaler blog tu hitam je. hehehe... nak jugak tukar sbnrnya. cuma takde masa nak eksperimen lagi. tunggu la KA. Nnt saya mekap blog saya santek2 ye.

    ReplyDelete
  19. Besnya kena review..tahniah ya Fiza..

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive