BENAR ker BOHONG???

Tuesday, September 30, 2014

Update sepantas kilat. Ada 5S hairni. Mak hencik stress tak habis² dari smalam. Rehat jap sambil update blog. Aci lah kan. Ni...aku pelik dengan pengunjung² blog picisan aku nih. Tetiba naik mendadak. Biar betik? Benar ker Bohong nih ker Bengong? Meh tengok:

Terkini

Pagi ni

Petang smalam

Tanjat gegirl bila tengok. Tak pernah² tinggi macam ni. Tu yang nak kecoh sket...muahahaha...Gua sedar. Blog gua biasa² jer. Tak macam blog lu yang trafiic mencanak² tingginya. Kasi chance lah gua nak berlagak sket...ekekeke...#inisemuapoyo. Dah lah...aku nak sambung kerja 5S. Dorang pon dah sampai. Sian aku tak sempat nak breakfast lagi ni.

Note: Maaf sangat². Masih tak sempat nak datang melawat rumah kekawan. Jangan terasa yerp. Iolls busy duatiga harini. 


You Might Also Like

34 comments

  1. kan kan.. pehtu org cakap tu mcm belagak giler perli2 blog picisan kita...

    ReplyDelete
  2. Wahhh terbaik la akak..tramai tuh! ..klik proton utk akak..selamat ber-5S...=D

    ReplyDelete
  3. hmm..eh..same la arini pun ada penilaian 5S..huhu~nak tanya akk keje mane ek?huhu

    ReplyDelete
  4. Ce tengok stats, entry mana yang melonjak. Kadang orang share kat fb jadi viral.

    ReplyDelete
  5. masa akak masuk sini ada 510 online
    chaiyokk fiza :)

    ReplyDelete
  6. wahhh banyak yang datang berkunjung tu

    ReplyDelete
  7. fuyoooo akak..pemes dh blog dia..hehehe..

    ReplyDelete
  8. Olor gegirl.. jgn tanjat2 sgt..
    Benar la tu... hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah..kadang trafik blog buat kita terkejut sbb tingginya tiba2...blogger2 lain selalu tulis tntg pencapaian blog dgn viewers yg ramai... sungguh membanggakan sekali...

    ReplyDelete
  10. haha..ramai juga tu Fiza... selamat ber 5S ya.. good luck..

    ReplyDelete
  11. Benarlah tu .. tahniah. Saya jeless. Hehe.

    ReplyDelete
  12. mcm mn nak kekalkan pv ye.pening2 hehe

    ReplyDelete
  13. Apa yg tak betulnya.. betul le tu.. :)

    ReplyDelete
  14. Ni mesti kes #MYCyberSALE yang semalam tu...

    ReplyDelete
  15. betul la tu..huiii ramainya pengunjung, bagus nih

    ReplyDelete
  16. hahaha ingatkan widget traffic kat blog saya jer meroyan tak tentu pasal 2 3 hari ni rupanya ada jugak yg sama.. takpe la sekali sekala kita feeling macam hot blogger ye dak? KEKEKEKE

    ReplyDelete
  17. mak aiiihhh ramai nyer.. bg tips sket..

    ReplyDelete
  18. wow, banyak tu.... anggap ajelah betul :)

    ReplyDelete
  19. Apa pulak bohong ini memanglah benar dik hihi..
    Macam tak percaya aje ye. Tahniah dari kakak:)

    ReplyDelete
  20. fiza, kalo tak jenguk blog saya mmg majuk, hahahaha.. slamat ber 5S, heeee~

    ReplyDelete
  21. Samalah noks .... sangat ke bz an minggu ni ... huhu

    ReplyDelete
  22. wahhhhh tahniah tahniah. dorg cari tips bf anak kot hihihihihihi :p

    ReplyDelete
  23. betul lah tu kot... ! blog hebat & n3 menarik msti ramai yg terjah

    ReplyDelete
  24. busy nya diaa....ni busy gak ni tp nyempat jugak..muhahaha

    ReplyDelete
  25. Salam K.FIza..
    eheh.. ade jgk sorg blogger sama situasi mcm akak.. widget traffic tu problem atau betul2 akak ade visitor tu.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  26. Benar ke bohong yang penting figure tu menggumbirakan hati. Tanjat pun tanjatlah janji bawa happy. Mesti hilang stress tengok figure. Apa ke hal mereka datang berbondong-bondong tu, ada interesting subject ke? Jomlah cerita sikit ....

    ReplyDelete
  27. peeeeergh !!! CT lagilah picisan huwaaaa..

    ReplyDelete
  28. Kalau saya pon teperanjat. Tapi seronok. :-D

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive