Giveaway 2014 Mialiana.com

Tuesday, September 23, 2014



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

You Might Also Like

21 komen

  1. peluang terbaik untuk memenagi hadiah..

    ReplyDelete
  2. wahhh... betulkahhh dpt duit ni.... nak join gak

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum fiza....selamat bersegmen...;)

    ReplyDelete
  4. Gud luck.. CT join jugak hihi..

    ReplyDelete
  5. Salam Fiza ..singgah sini dari segmen yg sama ..all the best ya

    ReplyDelete
  6. good luck fiza.. dah lama saya tak join GA

    ReplyDelete
  7. all the best.. ramai juga blogger join :)

    ReplyDelete
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Giveaway Mialiana (10oct)
    Giveaway Shad (20oct)

    ReplyDelete
  9. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  11. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Jemput join ga di blog shad juga ya,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete



Labels

Facebook Page

Blog Archive