Ibu OVER, Anak SELAMBA!!!

Wednesday, September 03, 2014

Biasalah kan. Bila bergambar si ibu lah yang selalunya over. Anak² buat tak tau jer. Terjerit terpekik lah ko suruh anak tu posing...suruh pandang camera. Tapi....hurmmmm...tengoklah ni:

Senget benget tudung haku

Sian si ibu nih. Posing bukan main lagi. Siap dengan belon. Bajet comel lettew. Tapi memang comel pon...muahahaha...Tapi ko tengok anak² soleh solehah ni. Tak bagi kerjasama tau. Syiok sendiri jer ibu ko ni bergambar rupanya. Anak² buat biasa jewr.

Note: Memang payah nak bergambar ngan anak² yang tak mesra camera nih.


You Might Also Like

24 comments

  1. adoiii sama la jugak..ikut mood anak2..
    kadang rasa ibunya yang lebih2..huhu

    ReplyDelete
  2. itu mmg standard buat kiter ibu2 ni kan..hahahha..ibu addict sama kamera...anak2 buat hal memasing...ghahahhahha ada cerita di sebalik gamba

    ReplyDelete
  3. kadang2 tu, gmbr yg super spontan camni lg byk kenangan dan best utk dikenang dari gmbr yg statik semua tegak tgk kamera hehehehe

    ReplyDelete
  4. betol kan~
    kita kemain lagi menyengih.. skali tgk balik.. spoil!!
    anak2 buat tak reti jer.. sabor jer lah~

    ReplyDelete
  5. Hahaa... comel aje bebeudak nie. Same jugak cam baby sy sis... kalau tak dapat tarik perhatian die, buat tak tau aje bila depan kamera!

    ReplyDelete
  6. syiok semdiri pun comel semuanya...cantik latar belakang tu..

    ReplyDelete
  7. tak pe.. janji ibunya masih comel.

    ReplyDelete
  8. hahahahahahahaha serious kelakar plak mak je yg over excited bahahaha!

    ReplyDelete
  9. makin besar tu nanti Insya Allah camera friendly :)

    ReplyDelete
  10. hehehe...anak2 tgh tgk ape tuh..kemain lg memasing duk menoleh belah sana..hehee

    ReplyDelete
  11. hehe.. mmg pun. sama je. kiter lak kena wat macam2 gaya nak kasi dorg pose..

    ReplyDelete
  12. hahaah sumpah lieya setuju fiza...mmg mcmtu gak le lieya...jenuh keluar anak tekak jerit suruh budak2 tgk kamera..... adoiiii..kdg2 geram dibuatnye.....kite dah cun2 posing tapi budak2 sorang pandang atas pandang bawah laaaa heheheheeh

    ReplyDelete
  13. Haha.. kan...
    Ibu je over eksited.. anak rilekss je

    ReplyDelete
  14. xpe Fiza,nanti dah besar sikit mesti suka bergambar tu...

    ReplyDelete
  15. hihi, kelakar pulak tengok pic ni... takpe kak, budak2 ni memang cenggitu.... adalah yang dorang syok tengok sangat tu.. kelain pandangnye

    ReplyDelete
  16. Gitulah adanya sebagai emak yg kemaruk selfie ncm okje jugak hehe....sweet le Fiza ada belon seketui hehe

    ReplyDelete
  17. Nampak gaya anak2 tak ikut ibu yg suka bergambar.. Kekekeke.. :D
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  18. hehehe aku suka gambar ni.. muka ko sangat childish sedangkan anak2 ko ilex buat B je.. hahahaha cute lah korang :D

    ReplyDelete
  19. Anak2 pandang tempat lain pulak.. ada yg menarik perhatian dia org tu kat sana.. :D

    ReplyDelete
  20. ok pa baru candit namanya..hihii tudung senget pun tetap comel

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive