Kosong...Kosong...kosong...!!!

Monday, September 15, 2014


Jalan lengang. Tapi yang ni aku suka sebab tak perlu hadap jalan sesak. Office pon lengang. Sebab ramai yang bercuti. Yang bestnya bos pon cuti. Best kan. Bila bos cuti kita pon cuti, tak best. Biar bos cuti tapi kita kerja. Baru boleh enjoy...hahaha...Gurau jer. Enjoy lah sangat kan. CCTV ada kat atas ni. Jaga²...ada yang memerhati. 

Note: Uols cuti ker kerja harini? Sibuk plak nak tau orang cuti ker tak erk...ngeeee... 




You Might Also Like

21 comments

  1. Esok cuti kan.. so mesti ramai yh ambik kesempatan bercuti akak.. =D

    ReplyDelete
  2. keje akak...malas nak cuti..cuti dh xde hehehe

    ReplyDelete
  3. keje..huwaa..tapi syok jugak office takde org ;)

    ReplyDelete
  4. kosong, kosong, kosong! :)
    kami cuti ke tak cuti ke, sama je hehe...
    tp papazakwan keje arini

    ReplyDelete
  5. tak cuti jugak..huhuuu..ramai ler amik kesempatan balik kampung..bukan senang nih nak direct 4 hari..

    ReplyDelete
  6. Office kakak penuh semua kerja tapi jalan memang lengang tadi masa kakak driving ke tempat kerja..

    ReplyDelete
  7. hai sis
    suri suka bos cuti pastu tak ramai pekerja yang dtg keje sb tak stress dna tak ramai yang nak mengarah kita buat kerj aitu ini..submit ni tu cepat sikit bagai heee...

    kekadang kerja dalam suasan pekerja sedikit lebih aman dan relax tambah pula bos tak der heee..

    ReplyDelete
  8. cctv atas kepala..ayorkk..hehe..

    kite keje arinie...pagi mmg jalan lengang sgt..heaven..tp tunggu laaa bile balik nnt..die punye jem, adehhh..keje tgh2 kl nie, kene pulak kalau ramai yg cuti, die punye jem kalah jem normal day yg semua org bekerja..

    ReplyDelete
  9. Saya pun kerja Fiza hari ni..malas nak cuti sbb tak tau nak kemana.. esok duk rumah je lah.. hehe... selamat bekerja ya..:)

    ReplyDelete
  10. best jugak keje dlm keadaan camni..hehe
    lya keje arini.. ambik ct rabu khamis ni

    ReplyDelete
  11. Bos kita x cuti.. trus mood monday blues.. hehehe
    kat opis zura pon ramai yang amik cuti haini. zura nak amik jugak, tapi AL dh tinggal sikitttt.. ahaks~

    ReplyDelete
  12. nory kerja kak, buhsan nyer lahai...
    hikhik

    ReplyDelete
  13. Best dapat bercuti Fiza... akak pun kerja hari ni.. tapi ofis akak tak lah kosong sangat :P

    ReplyDelete
  14. bekerja juga ni fiza, samalah kat sini pun ramai yg cuti

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..

    jemput ke blog saya ye. kisah saya dalam menurunkan berat badan serta bekerja dari rumah dengan dua anak lelaki yang comel.

    thanks

    ReplyDelete
  16. kerja jugaaa... bos demam campak dh seminggu. hooreyyy

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive