Practise Makes Perfect!!!

Friday, September 19, 2014


Ada budak tu kan. Umur dia 2 tahun 5 bulan 6 hari. Dia kan kalau boleh suma nak buat sendiri. Skang  ni dah pandai pakai baju sendiri. Tapi kan...tapi kan...baju awak tu terbalik lah dik. Iyerlah...tau pakai baju tapi tak tau nak terbalikkan baju tu macam mana. Tak per. Good job sayang. Rasa macam dah bujang jer anak aku nih. Semua buat sendiri.

Budak 2 pusar kan. Makin banyak akalnya. Banyak cakap pon iyer gak. Comel jer bila bercakap. Dengan pelatnya...alololo...Apatah lagi menyakat. Sampai nangis² kakak dia dikerjakannya. Masih mendapat khasiat susu ibu...'nanak botol, nak nneeennnn' katanya...ppffttt...

Note: Asyik bukak pampers skang ni. Tapi ibu ko plak yang malas nak potty train...dushhhh....



You Might Also Like

23 comments

  1. oh comelnya dah pandai pakai baju sendiri yea :)

    ReplyDelete
  2. Dah mula nak berdikari si bujang comel tu Fiza.. kena ajar balik baju tu bagi betul, jadi dia tahu dia pakai baju salahkan Fiza... nenen tu indaman hati dia tu :)

    ReplyDelete
  3. bijaknya 2 tahun lebih dah pandai macam-macam :)

    ReplyDelete
  4. pandai dia pakai baju dah wp terbalik..

    ReplyDelete
  5. Hehehehe....time2 umo mcmnielah best..banyak telatah yg mencuit hati....

    ReplyDelete
  6. petua org dulu2 ( entah apa punya petua daaaa..haha)..kalau pakai baju terbalik, sila mintak nombor ekor! hahahaha

    ReplyDelete
  7. hehhehehehhe comel dan cerdik.....saya pandailah mama sebab tu pakai baju sendiri....:)

    ReplyDelete
  8. ustaz dah beso :)
    semua nak buat sendiri...

    ReplyDelete
  9. belajar perlahan-lahan...

    Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan sertai segmen

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

    ReplyDelete
  10. hihih, anak mama pun sama jugak kak...

    salam kenal dari mamaniza.com

    singgah dari kelab blogger abg ben... :)

    ReplyDelete
  11. lebih kurang sebaya dgn anak saya....tgh musim nk pakai baju sendiri....good job...


    jemput singgah http://chocolettolovers.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hahahhah..asik bukak pampres dah petanda tu..kkikiki..geng la tapi izz tak pandai pakai baju lagi..pakai suar boleh...

    ReplyDelete
  13. Hehehe...dah pandai nak berdikari yer.. Qhalif tak nak susahkan ibu la tue..clever boy..=D

    ReplyDelete
  14. hihi..Imam muda ni nak cuba pkai baju sendiri dah ye... chaiyok2..:)

    ReplyDelete
  15. Samalah dgn si damia noks asyik nak buka pampers jak huhu

    ReplyDelete
  16. dah bijak pandai dah abang chik ni..dh boleh buat sendiri...dah boleh dpt adik kot..eh eh eh..hehehe

    ReplyDelete
  17. bagus tu kalo dia sendiri yg willing nak buat sendiri. tak la manja sgt nanti.

    ReplyDelete
  18. Oh, saya pun belum start potty train untuk si Adik tu. Sebab malaslah apalagi :)
    Budak kecil macam ni seronok melayan kerenah mereka. Comel sesaja rasanya!

    ReplyDelete
  19. hahahahah cumel jeee! tape good job! at least bule pakai sendiri. terbalikkan baju tu mintak tolong mama dulu ye hehe

    ReplyDelete
  20. Hahaha, comel jer muka terkejut tu... pandai ibu buat skrip and caption...

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive