Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

Monday, August 21, 2017

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka | Woot... Woot... Buat kaki-kaki contest seantero Malaysia. Ini ada berita baik untuk anda semua. Seperti yang kita sedia maklum, August merupakan bulan kemerdekaan buat rakyat Malaysia. Bersempena dengan bulan kemerdekaan ini, Pokka Malaysia mengajak anda semua untuk menyertai Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka


Ada yang tak familiar dengan jenama Pokka ker? Ok... Pokka merupakan minumam sedia minum dan terkenal di pasaran bukan sahaja di Malaysia malah di lebih dari 50 buah negara di seluruh Asia, Timur dan juga Eropah. Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri Makanan dan Minuman, Pokka berjaya mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu produk terbaik di pasaran.

Untuk perisa jenama Pokka pula, ianya terbahagi kepada 4 jenis. Iaitu Tea (Green Tea, Milk Tea, Lemon Tea, Chrysanthemum Tea) , Coffee (Mocha Coffee, Milk Coffee, Cappuccino Coffee), Juice (Carrot, Guava, Soursop) dan Milk Drink (Banana, Mango, Melon, Cookies & Cream). Semuanya sedap-sedap tau.
Berbalik kepada Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka. Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah tersangat menarik. Kalau anda nak menang peraduan ni, ikut cara-cara berikut:


Cara Menyertai Peraduan


1. Beli mana-mana produk Pokka bernilai RM12 minimum (resit tunggal) di Giant sahaja.

2. Lengkapkan ayat di bawah :

“ Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !”

  • Slogan kreatif (tidak lebih daripada 50 patah perkataan)
3. Hantar penyertaan melalui :

  • Melalui Pos (boleh dapatkan boring penyertaan di Giant)
  • Melalui Whatsapp. Ambil gambar resit dengan jelas
4. Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211:
Nama :
No. Kad Pengenalan :
No. Resit :

5. Simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah (sekiranyan terpilih sebagai pemenang)


Rugi siapa tak join Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka ni sebab hadiah yang ditawarkan kepada peserta berjumpah RM10,500 tau. Sangatlah lumayan. Meh tengok antara hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta:


Senarai Hadiah


Hadiah Utama 
Peti Sejuk Bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua 
Peti Sejuk bernilai RM3,000 x 1 pemenang

Hadiah Ketiga 
Ketuhar Stim bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati
Baucar Giant bernilai RM100 x 10 pemenang

Cepat sertai Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka dan menangi hadiah-hadiah hebat nih. Peraduan sedang berlangsung dari 1 Ogos hingga 30 September 2017. Untuk maklumat lanjut dan juga terma dan syarat peraduan, boleh layari:

Facebook

Website


          




You Might Also Like

15 comments

  1. wah bestnya peraduan ni. hadiah pun menarik tapi sha takpernah jumpa lagi produk ni di area rumah sha, mungkin kena terjah tesco nanti. terima kasih share :)

    ReplyDelete
  2. Yes kita memang suka sangat dengan air minuman Pokka ni penuh petis ais setiap minggu beli hehehehe boleh masuk contest ni kan...

    ReplyDelete
  3. bestnya, gigih jugak join peraduan. Perisa mana yang paling sedap?

    ReplyDelete
  4. Ala jarang jumpa produk pokka kt kedai la sis. Kalau tak boleh join juga

    ReplyDelete
  5. Bestnya...
    Saya mmg suka pokka ni...
    Kena beli buat stock di Giant ni..
    Untung2 dapat peti ais ke...
    Sapa nak bagi kann

    ReplyDelete
  6. Pokka Melon Milk is my favourite. I will join the contest to win.

    ReplyDelete
  7. Macam menarik.... Tapi kalau menang dapat peti ais... nk bubuh celah mana dekat rumah nie T-T

    ReplyDelete
  8. Wahhh bestnya peraduan ni..hadiah menarik. Terasa nk cuba tp x ada masa pulak nak beli..huhuhu

    ReplyDelete
  9. my husband peminat tegar pokka milk tea.. everyday musti beli.. ok nak soh dia try luck.. mana tau rezeki terpijak ke kan..hehehe..

    thanks for the info!

    ReplyDelete
  10. Dah beli ke barangan POKKA tu? Saya ngah merancang penulisan slogan. Hehe. Moga berjaya.

    ReplyDelete
  11. Suka pokka green tea! Haha. Wah lepas ni boleh minum sambil masuk contest! woohoo!

    ReplyDelete
  12. menarik ni..... nak try join la nnt :D

    ReplyDelete
  13. rm 12 je untuk penyertaan? Murah je. Okaylah boleh join. Nak peti sejuk baru. Hahaha

    ReplyDelete

Popular Posts

Labels

Blog Archive